keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Tuloksia ja uusia tavoitteita

Paino putosi syöpöttelystä huolimatta. Olen päässyt ekaan tavoitteeseeni, eli 130 kilon alitukseen. Seuraava etappi saakin olla sitten -5kg tammikuun loppuun mennessä. Löysä tavoite, mutta löysä on nainenkin! Toukokuun loppuun mennessä mulla on tavoitteena se -20 kg, joka toivottavasti tulee tavoitettua.

Vaikka olenkin superkateellinen muiden megapudotuksista, tiedän että itselläni se ei toimi. Jos   pudotus on nopeaa kohdallani, on myös lihominen takaisin. Kun käytän aikaa laihtumiseen, tulee terveellisistä elämäntavoista tapa jota noudattaa koko loppuelämän. Tai näin mä oon laskenut yhteen päässäni yks plus yks. Olen aikaisemmin laihtunut muutamassa kuukaudessa parikymmentä kiloa, ja takaisinhan se napsahti vuoden loppuun mennessä korkojen kera. Tosin sillon mä en edes yrittänyt elää terveellisemmin. Masennun helposti ja syön/juon/juhlin kiloja takaisin. Eiks muuten oo tosi hassua, että kun on masentunut, juhlii enemmän? :D SAI-RAS-TA.

Ei mulla muuten vieläkään oo tää vuorokausirytmi ihan kuosissa. Heräsin tänään kuudelta, ja iltavuoroon vasta meno. Hermostuttaa, josko taas alkaa väsyttämään kuolettavasti. Ääh. Olen semmoinen stressaaja, et tommoset muutokset nukkumisessa tai aikatauluissa tuo mulle ihan suunnatonta ahdistusta.

Äh. Mun ajatus ei enää kulje, täytyy jättää kirjoittaminen myöhemmälle.

4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta etapista. Aika hienon matkan olet jo ehtinyt kulkea kun tuota matkani-listaa kattelee :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava suoritus :) Eikä sillä vauhdilla ole väliä, kunhan tekee niin mikä itselle sopii parhaiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Kyllä tää vaan on kaiken arvoista hitaudessaankin :D

   Poista