torstai 1. marraskuuta 2012

Käpyni on tulessa!

Meinaa siis ihan oikeesti mennä hermot ton kiloklubin kanssa. Eilisestä asti ei oo voinu täyttää ruokapäiväkirjaa. Eli suoraansanottuna eilen söin kaikkee paskaa, meni aamiaisen(puuro,raejuusto,öljy), lounaan(raerahka, leipä, omena) lisäksi illalla mm. pari suklaahippukeksiä, kaisersalaattia varmaan 100g, lightpopcornia(!)½ pussia, kourallinen irtiksii, kauhee satsi jauhelihasoosia, pari pikkuperunaa, 100 g tomaattia, 70g kukkakaalia, 90 g parsakaalia, puoltoista 0,33cl/tlk olutta. Kaikki toi illalla. Ja varmasti ihan siitä syystä että olin niin helvetin väsynyt etten jaksanut kuin töllöttää telkkaa ja syödä. Luojan kiitos, alla oli kuitenkin tiukka treenitunti pt:n kanssa. Tänään olen mättänyt peruspuurosotkut sekä 15cm subin clubin, ilman juustoo ja makeasipulisoosilla. Oli hyvää! Varsinkin kun ei usein tuu syötyä. Oli ihan toinen kerta mun elämäni aikana.

Tää syksy vaikuttaa selvästi mun mielialaan, väsymys pukkaa päälle ja ei jaksais/huvittais muuta tehdä kun paiskoo naamaan ruokaa.  Viime viikolla oli pakko ottaa kevyemmin, tuntui ettei treeni kulkenut ja oli tosi tukkoinen olo lihaksissa. Se sitten auttoikin, tiistaina oli 3 päivän salitauon jälkeen aivan loistava fiilis! Treeni kulki, ja vihaamani pystypunnerruskin tuntui helpolta. Keskiviikkona sitten oli toiveestani pt tehnyt mulle uuden ohjelman. Nyt pääsin eroon kuntosalilaitteista ja pääsen pakertamaan erilailla. Oli se kyllä ihan oikeesti huvittava näky, kun penkiltä nostelin käsipainoja :D Heheh, pikkasen kädet haki paikkaansa, olin varmasti naurettava näky. Pt lohdutteli, että lihakset oppii nopeesti ja että parin kerran jälkeen oon jo ihan pro... :P Ihan mielettömän hyvä treeni olikin, löysin jostain ihan uusia energiavarastoja, vaikka kirosin ja huusin polttelua. Kulmasoutua en oo saanu kulkemaan, mun lavat on jotenkin niin töktök, ettei mikään tunnu missään millään painoilla, eilen kuitenkin löyty viimeinkin asento, väline ja paino jolla alkoi lavatkin irtoomaan. HipHei!

Kävin tänään tekee aerobisen salilla, aika laiskaa touhua, mutta kaloreita palo kuitenkin. 25 min kuntopyörällä ja 25 juoksumatolla. Intervallityyppisesti molemmilla. Sit päälle 10 min venyttelyt, ja tietysti sauna. Alkuperäinen suunnitelma oli lähtee ekaa kertaa kuntospinniin, mutta mahdottomien työvuorojen takia oli pakko sopii tälle illalle varusteiden haku salin pikkujouluihin. Yritän sitten huomenna herätä aamuksi kevytspinniin. Viikonloppu on taas töitä. Huomenna alkaa hieno 8 pvän työputki, et seuraava vapaa onkin sitten 10.11. Ei syö naista, ei.

Ainiin. Viime viikon köyhä tulos -500g. En ees viittiny mittailla vyötäröö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti