keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Perinteinen Painokatsaus

Tänään Pirkanmaan perukoilla kuului ilonkiljauksia punaisesta omakotitalosta. 27-vuotias nainen oli pudottanut painoaan viikossa yhden kilon. Huolimatta lukuisista kuluneen viikon herkuista ja harha-askelista, herätessään epävarma taistelija sai kun saikin vaa an viisarit värähtämään alempiin lukemiin. Näin kommentoi Perämetsien Suurin Pudottaja: " Illalla nukkumaan mennessäni oloni oli hyvin skeptinen, mutta ajattelin ottavani mahdollisen plus-lukeman rennosti, ja aloittavani taas kaiken puhtaalta pöydältä. Olen pitänyt lepoviikon saleilusta, joten en todellakaan odottanut noin suurta muutosta. Ilmeisesti kroppani vaati kokonaisen tankkausviikon. Toivon tsemppiä kaikille muille taistelutovereille!" Näihin tunnelmiin päätämme Perinteisen Painokatsauksen ja jäämme odottelemaan uusia riemukkaita kiljaisuja viikon päästä. Seuraavaksi kuulemme kuinka Vatsamakkaraennustaja povailee talven säätä. Näkemiin! 

Joo, pitää välillä vähän keventää päänuppiakin ;) Eilen oli PT-tunti, ja tehtiin mun uus saliohjelma ja päälle ihan törkeen toimivia venyttelyitä. Niissä vaan tarvii olla pari :/ Sain mun uuden saliohjelman vasta eilen, koska ilmeisesti mun PT:llä on ollut jotain henk.kohtasia ongelmia, kun saikullakin oli viime viikolla, eikä ole sitä tehnyt. Tämän voin antaa anteeksi, sillä eikös meillä kaikilla ole omaakin elämää työn lisäksi. En mäkään aina ihan kympillä työskentele. Harmittaa silti vähän, kun maksava asiakas kuitenkin olen. Alkaa pystypunnerrus sujumaan käsipainoillakin jo paremmin, ei tunnu enää siltä että muksin itteeni niillä painoilla naamaan. Eilen ladattiin jalkaprässiin 80kg, ja se tuntui tuuuuuskalta leveällä asennolla ylös puserrettuna. En illalla pystynyt enää kävelemään. Se ei todellakaan ollut mitenkään kivaa. Kohtasin eilen salilla aivan hellyyttävän vanhemman puoleisen ukkelin, sillä oli verkkarit henkseleillä kiinnni :DD Aivan mieletön hahmo! Sais hemmetin hienon hahmon johonkin salikomediaan. Se ähisi pikkuruisilla painoilla ja teki liikkeet ihan mielettömän hitaasti. Ilme vakavana ja selitti samalla kaikille mitä oli tekemässä. Oli tosi vaikea pitää oma lärvi peruslukemilla. 

Mulla on nyt kaks vapaapäivää nautittavana, ja ajattelin molempina käydä salilla. Olisi myös ihanaa jos saisin vaikka leivottua jotain kuivakakkuja pakastimeen. Jos vaikka joulukuussa käy ihan vieraitakin. Tosin mä olen ollut viime aikoina niin kiukkuinen tapaus, ettei meille taida kukaan uskaltaa tulla. Hormonihirviö oikein. Mua sitten raivostuttaa nää mun naisten oireilut. 

Kauheeeeesti tsemppii kaikille parempaa elämää tavoitteleville! Mehän vielä näytetään kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Mukana :) Tsemppiä loppuviikkoosi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liityin myöskin sun blogisi lukijaksi! En vaan jostain syystä päässyt kommentoimaan sun blogeja, sivut oli vaan yhtä hyrskynmyrskyä.

   Poista
 2. Hieno pudotus! Nauti vapaapäivistä :)

  VastaaPoista