tiistai 20. elokuuta 2013

Kuumeilua

Mulla on aika usein kuumetta. Melkein päivittäin. Kuumeen aihe vaihtelee viikoittain. On koirakuume, vauvakuume, kissakuume, sisustuskuume ja jopa autokuume. Kaikki noi kuumeet on vaan merkki siitä, että mulla on liikaa aikaa ajattelulle. Mä haluan olla aina niin väsynyt iltaisin, etten mä jaksa enää alkaa haaveilemaan. Koiraa ja kissaa ei kannata ottaa, jos meinaa matkustaa ikinä minnekään. Vauvaa en näillä kiloilla halua lähteä edes yrittämään. Uuteen autoon ei ole varaa. Sisustuksen uusiminen on kans rahaa vievää puuhaa. Mulla on usein myös terveyskuume. Niinku nyt. Tosin ei yhtä voimakkaana kuin viime syksynä, mutta kuitenkin. Mieli tekis vaikka mitä, mutta motivaatio ei sitten ihan kuitenkaan riitä. Siitä todistuksena tänään 4 ruisleipää kevyttuorejuustolla ja pullapitkon tsiipale. Ei vaan pysy aisoissa ei. Muuten päivä on mennyt ihan nappiin, aamupuurot ja lounaat meni ihan hyvin. Sit tuli makeanpeikko piruileen päähän. Ois vaa pitäny tunkee se purkka suuhun. Tai ei se purkka oikein ois hyvää kahvin kanssa ollut...

Mulle tapahtu eilen yks tosi kiva juttu! Voitin erään blogin arvonnassa lahjakortin http://www.fitnesstukku.fi/ -sivustolle! En oo ikinä voittanu mitään mistään! Kiitos vaan Eli, jonka sivulla arvonta oli. Tilailin sitten jotain rasvapolttohommelia, monivitamiinia ja shakerin. Ostin aikalailla muiden ostajien arvioinnin perusteella tuotteet. Testaan ja laittelen tänne sitten omaa arvioo. Mä tahtoisin kokeilla jotain treenibuusteria, mutten mä jotenkin uskalla ostaa niin arvokkaita tuotteita, joita hyvässä lykyssä käytän sen yhden kerran.

Tänään tekisi mieleni lähteä ähkimään salille, mutta oon kyllä niiiiin väsynyt aamuvuoron jälkeen(jo kuudes vuoro!) etten ilman päiväunien elvyttävää voimaa jaksa lähteä. Ajattelinkin ihan tässä just nyt vetää vaakatasoon ja ottaa pienet kaunistavat(?) päiväunet. Niin joo, munhan piti tehdä se uusi treeniohjelmakin, mutta äääh! Ei tuu mitää!

Kotosalla ois kanssa hommia, pitäis lattiat imuroida ja pestä. En oo vielä puhtaita mattoja raaskinut iskeä lattialle, kun kuitenkin paljain jaloin tulee vielä kuljettua ulkosallakin. Tosin tänä aamuna oli todellakin kylmä! Meidän vessaremppa on suoritettu viimein loppuun, pientä hienosäätöö vielä(ja listat). Seuraavaksi alkaa toi meidän makkarin remppaan orientoituminen, se remppa on ollut vähä kesälomalla. Ollaan miehen kanssa siis yhtä saamattomia molemmat.

Mutta nyt sohva vetää puoleensa !

3 kommenttia:

 1. Kuumeita on täälläkin. Tosin nyt viime vuodet on ollut pysyvä vauvakuume päällä (biologinen kello..tik tik:). Toisaalta on kyllä ihan hyvä, että ehtii ajatella asioita. Onhan se turhauttavaa mutta vie myös eteenpäin elämässä. Jotain sä selkeästi kaipaat, tulkitsisin minä tämän viestisi:)

  VastaaPoista
 2. Tutkitusti paras treenibuusteri on kahvi, eli sitä tai kofeiinipillereitä kehiin :)
  kuumeet on ihania <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä mulla energiaa treeniin riittää... Taitaa olla ennemminkin vika siinä ettei viittis lähtee ;D

  VastaaPoista