maanantai 19. elokuuta 2013

Reippaasti täältä ponnistan minäkin

Heipsansaa!

Viikonlopun työputki jatkuu alkuviikon työputkella. Luvassa huimat yksi vapaata. Ensi viikolla sitten ihan kolmisen kappaletta. Ensi viikolla myös luvassa reumakontrollia. Plääh. Jotenki tuntuu että siihen menee koko päivä.

Hienosti meni viime viikko, rahkaa tuli puputettua ja muutakin terveellistä. Salilla kävin kahdesti, ja se oli hieno alku se! Jos tällä kertaa aloittas ryhtiliikkeensä ilman burnouttia. Tänään kävin töiden jälkeen tekemässä PowerPlatella reenin ja päälle 20 min aerobiset kävellen intervallia matolla. Oon ihan satavarma että pääsen takaisin kehään tekemällä alkuun pari kertaa PP-treeniä. Tuntuuhan se aivan erilailla kuin painoilla/härveleissä tehtävä treeni, ainaki seuraavana päivänä... Tänäänki meni 40 min ihan siivillä, mä jotenki aloittaessani aattelin, että noinkohan saan kulumaan ees varttia. Mut nopeesti se aika meni.  Tein staattisia pitoja, kahvakuulailin lapoja, punnersin... Hikoilin. Kokeilin muuten sitä uutta juoksumattoo, missä on tuuletin ja kaikki! OLI PÄHEE!
 Töissäkin olin ihan superreipas ja en istunut varmaan kuin 20 min yhteensä koko päivän aikana :D

Koska mä olen niin superlaiska, en oo jaksanu merkkailla syömisiäni. Kutakuinkin päivät on menny näin: Puuro, rahka+marjat+mehukeitto+kuitu, vihannekset-proteiini, näkkäri/ruisleipä 1-2, vihannekset+protsku, rahkaa/munaa. Vettä kolmisen litraa päivässä, joskus enemmänkin. Tämän päivän ruokia: Puuro, pari paahtoleipää(aamun välipalarahka jäi kotiin) vihannekset+tomaattikeittoo+raejuustoo, herat salilla, 5 kalkkunanakkia kotimatkan pahimpaan nälkään(jossen ois ostanu ja antanu ittelleni lupaa syödä, oisin todennäköisesti ostanu jotai sipsejä), vokkivihanneksia+täysjnuudelit+broileria+muutama ruissipsi, iltapalaks sitten ängettävä se mun tän aamun unohtunut rahka...

Huomaa kyllä taas olossa nää hyvät valinnat, on paljon energisempi ja iloisempikin olo. Niska-hartiaseutu tuntuu kevyeltä. Kivaa! Tukee seuraavia hyviä valintoja.

Mutta nyt mua kyllä väsyttää sen verran, etten mä jaksa enää keskittyy tähän laisinkaan ...


2 kommenttia:

  1. Hei, haluaisitko, että lähetän lahjakorttisi tuohon s.postiosoitteeseen joka näkyy sivusi yläosassa oikealla? :) Onnea voitosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan huippua! Kiitos vielä tänkin kautta, jottei ihan jää huomioitta tämä kommenttisi :)

      Poista