maanantai 7. tammikuuta 2013

Venyttele, venyttele!

Polkasin tuossa iltapalaksi 10 km aikaan 20:40. Ihan jees aika mulle. Oonki polkenu tota Karhua pitkin päivää ja venytelly sen jälkeen. Voin vaan kertoo ettei helpotusta tunnu kyllä missään.

Päivälliseks hotkasin salaatin, tosin alko jossai vaiheessa tökkiin sekin.

Fb:ssä käytiin kova keskustelu banaanin kuulumisesta laihduttajan ruokavalioon. Mielestäni se sinne kuuluu, kunhan kalorit pysyvät aisoissa. Perustelin myös kantani sillä, että aion syödä banaaneja koko loppuelämäni, enkä aio niistä siis luopua. Aika paljon kyllä saa nyt "neuvoja" kun julkisesti olen kertonut laihduttavani. Tuntuu että mua kytätään, mutta sehän ei niin mitään haittaa :D Ärsyttää vaan jos mua tullaan käskemään ja joku LAIHA ihminen tulee kertomaan mulle mitä pitää syödä ja mitä ei. Ja kuinka pitää asiat tehdä. Nytkin valittaessani selkäongelmia, mulle tullaan kertomaan että venyttele. NO HEI HALOO! Tietystihän koska olen lihava, makaan vaan sohvalla enkä tee selkäkivulleni mitään. Joskus mua vaan ihmetyttää ihmisten yksinkertaisuus.

Mä jään innolla odotteleen koska mulle seuraavan kerran tyrkytetään jotain pussidieettiä! Se on tapahtunut jo kolme kertaa. Lohduttavaa.5 kommenttia:

 1. Just ton takia mun mies on irl ainoa, joka tietää mun projektista. En kertakaikkiaan halua joutua kyttäyksen alaiseksi saati sitten vastaanottaa jos jonkinlaisia neuvoja joltain täysin random-tyypeiltä.

  Kävi miten kävi, mutta banaanit pysyy! Nii. :D

  VastaaPoista
 2. Mä en kans kerro koskaan oikean elämän tutuille laihduttavani. sen tietää vain tää tietokone, ja mun blogin lukijat, joilta siedän ohjeita ja käskyjä, vaikka elävässä elämässä niitä en sulatakaan ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä banaania voi syödä. Mitä vaan voi syödä, kunhan syö säännöllisesti ja vähän kerralla.

  VastaaPoista
 4. Banskut on nam, ei niistä kannatakaan luopua! Tylsää tä ois jos kaikki hyvä jäis pois.

  VastaaPoista
 5. Mun käsittääkseni banaanit on oikeesti tosi terveellisiä: C, folaatti,kalium ja fosfori, sekä vain hyviä rasvoja. Jollainhan ne päivän energiatarpeetkin on saatava täyteen.

  MINÄ PIDÄN BANAANINI! ANARKIAA!!!

  VastaaPoista