maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikonloppu, tieni turmioon.

Siis mähän tein ihanaa thaikkuruokaa lauantaina ja sain niiiiin hirvittävän ahmisikohtauksen ettei oo tosikaan! Ruuassa oli siis ihan tolkuttomasti chiliä, ja se on semmonen ruoka-aine, joka saa mun pään ihan sekaisin :D En siis ahminut viikonloppuna sipsejä, en popcorneja, en limsaa, en karkkia,. en pullaa, en kakkua... vaan thairuokaa. Sunnuntaina vielä kaiken komeuden kruunas pala pannukakkua, mansikoita ja jäätelöä. HIPHURRAA! oon niin pohjalla! Siitä perjantain viinipönikästä ei puhuta sitten yhtään mitään...Viikonloppuisen ahmimisfestivaalin tulokset huomaa tänään, sängystä pääseminen oli tosi vaikeeta, v*tuttaa, väsyttää, kolottaa jne.

Viikko meni ilman salitreeniä, kuntopyörää rääkkäsin vaan. Tosin seinän hiominen ja maalaaminen ei ollut mitään ihan leppoisaa ja hietöntä puuhaa. Huomas ainakin että on jotain kehitystä tapahtunut, olkia ei alkanut polttelemaan missään vaiheessa, vaikka yksin maalasinkin kaikki seinien yläosat. Normaalisti jo pelkkiä verhoja ripustaessa joutui pitään monta taukoo kun meinas käsivarret syttyy palamaan. Mies maalaili alareunat ja ikkunan ympärykset. Maalaaminen on muuten tosi terapeuttista. Voi tyhjätä pään ja vaan tehdä. Mä tykkään semmosesta.

Tänään tarttis lähtee 4päivän sairausloman jälkeen taas töihin. Iltavuoroo pukkaa. YÖÖÖK. Toisaalta, meillä on töissä muuteltu miehitystä niin, että iltavuorossa onkin 4 hoitajaa, joten aika helppoo rahaa tulee tienattua.

Oon nyt lueskellut Superdieettiblogeja, ja ootan kyllä ihan törkeesti sen alkamista. Tarvitsen nyt just sellasta "aivot narikkaan" -syömistä, että joku kertoo että mitä syön ja milloin. En varmaankaan aio pennosiani hukata niihin lisäravinteisiin, jossei niistä oikeesti oo muuta hyötyy kun ns. henkinen tuki? Jos joku tietää, niin jakakaa tietonne, oi laihdutusgurut!

Alan valmistautumaan töihin, moroo!

3 kommenttia:

 1. Mun mielestä niistä on hyötyä ainoastaan palkkarista treenin jälkeen. Sitäkään en käytä niiden ohjeen mukaan. Ja lisäksi syön omegaa, koska en syö kalaa. Päivittäiseen settiin kuuluu myös d-vitamiinia 50ug ja multivita+ tabletti. Näillä on menty ja hyväksi havaittu.

  Superdieetistä voisin ehkä sen verran sanoa, että niitä keskustelupalstoja ei kannata ottaa liian tosissaan. Porukka on aivan raivohullua ja jokaisesta porkkanasta, jonka syöt, saa väännön aikaseksi. Ihmiset pitää tuota jonain uskontona ja kuvittelee muutaman porkkanan heilauttavan kupin väärään suuntaan.. Tuntuu, että siellä on monelta kateissa semmoinen pitemmällä aikavälillä tekeminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista! Mä vähän arvelinkin ettei ne lisäjutskat olekaan niin tarpeellisia. Musta siinä(kin) on rahastuksen makua. Mä syön myös omegaa, koska kalaa syön ehkä kaks kertaa kuussa. D-vitamiinia syön myös, sekä jotain multivitaa, ja sitten vielä flunssakaudella sinkkiä lisää. Maitohappobakteereja syön myös, lähinnä sen takia, kun joku vinkkas että niistä on hyötyä reuman hallinnassa.

   Mä odotan superdietiltä sitä että pääsen takas ruotuun ja paino alkaa tippumaan. Sen kuurin jälkeenhän saapi alkaa itse taas yrittämään uudelleen järkevää ja terveellistä painonpudotusta.

   Poista
  2. Mun mielestä siitä saa aika saman irti kuin esim GFGstä, tulee päivärytmi syömiseen ja tajuaa vähän minkä verran on fiksua syödä. Itsellä ainakin oli hyvinkin hukassa annoskoko! Vihannesten määrää en ole hirveästi rajannut alun jälkeen ja välillä löysäilen ja pidän herkkupäivää, tällä tavalla paino on pudonnut 97->90 :)

   Poista