keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Joujoujoulukilot!

Niitä on vielä o,5 kiloa jäljellä. Eli pudosta tuli viikossa -600 grammaa. Ihan järjetön tahti! Huhhuh! Alkakaa nyt joku toppuutteleen mua ja nopeesti! Mähän laihdun kohta anorektiseks! ....NOT! Mua ei haittais jos joku viikko lähtis se yks kilo ja vähän päällekin. Ei joka viikko tarttis, mutta motivoishan se enemmän jos edes JOSKUS lähtis nopeammin. Muutenkin ollu ihan paska viikko, joka jatkuu paskemmalla linjalla. Tänään pitäs lähtee katteleen uusia työmahdollisuuksia, tiedusteleen ja haastatteluun. Jännittää se ajaminen sinne aivan helvetisti, koska joudun ajaa jossai hiton keskustassa. ÄRSYTTÄVÄÄÄÄÄ!!!!!

Eilen kuulin että joudun kuulusteluihin todistamaan yhdessä kunnianloukkausasiassa. En kyllä siis enää ikinä kerro kenellekään, jos kuulen jostain henkilöstä jotain ikävää puhetta. Olen tästä lähtien vain itsestäni piittaava huono ihminen.

Kiitti ja kuitti!

2 kommenttia:

  1. Hyvin menee, antaa jatkua vaan samaan malliin - painon putoaminen siis, tsemppiä muihinkin elon kuvioihin. Uusi lukija olen, ja jo täräytin sulle tunnustuksen blogissani! :)

    VastaaPoista