keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Aikaa tappaessani

Ammuin muutaman kuvan tän päivän ruokailuista.
Yllä mun lähes jokapäiväinen aamupala... 

Tuossa tämän päivän päivällinen, eli valmista Apetit kasvisgratiinia 80 kcal/100g, soijapihvejä ja ihanan kypsä ja maukas tomaatti. Kotikasvattamon basilikaa koristeena. 

Jälkkäriksi tota ihanaa kahvia <3 Ah! 

5 kommenttia:

 1. Mua alkoi kiinnostamaan tuo kookosöljy, sitä nyt on mainostettu joka paikassa(useassa blogissa ja lehdessä), mistä tuota saa hankittua? Entäpä maku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä oli ihan Citymarketissa, mutta sain halvemmalla luontaistuotekaupasta, oli joku tarjous. Maistuu oikeasti kookokselta, joten aamupuuro maistuu boynty-patukalta :D Sellanen hivenen makean tuntuinen maku. Jos ei pidä kookoksesta, ei pidä tuosta öljystäkään, on sen verran voimakas maku. En oo vielä käyttäny sitä muussa kuin tossa puurossa, mutta kai mä tästä rohkaistun uusiin kokeiluihin.

   Poista
 2. Kookosrasvaa/öljyä käytetään jopa ihonhoidossa! Sillä voi putsata meikit pois ja kosteusvoiteesta se myöskin käy. Itse käytän just tuota cocovia-rasvaa satunnaisesti ihonhoidossa.

  t. mimuli

  VastaaPoista
 3. Mä en tykkää kookoksen mausta yhtään ja kuitenkin ostin tota. Ei olis pitänyt. Kun avasin niin koko asunto haisi, huh. Mä katoin noita sun annoksia niin tuli mieleen et syötlö sä tarpeeksi vihanneksia. Niillä saa täytettyä ja toisaalta auttavat aineenvaihduntaa ja suolistoakin toimimaan paremmin. Mun ruokavaliossani on 200 gr vihanneksia lämpimillä aterioilla ja marjoja/kasviksia aina muulloin. Se tuntuu aika suurelta määrältä eli jotain 600+ grammaa päivässä ja välillä tuntuu et hukun niihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä mulle tulee toi kiloklubin vihannespallukka aina vihreeks. Syön aika paljon just välipaloina vihanneksia, kuten porkkanaa, omenaa, lanttua, paprikaa,marjoja, tomaattia, kurkkua, milloin mitä sattuu olemaankaan. Mulla on hirvee ongelma saada alas noita keitettyjä vihanneksia, ne on karseita! Mieluummin syön tuoreita vihanneksia. Ei vaan jotenkin ole tullut tänne kirjoitettua niitä vihanneksia, kun niitä syö jotenkin "vaan" välipalana. Usein syön esim. leivän päällä kokonaisen tomaatinkin ja alle mahtuu vielä kurkkuakin. Ei mulla nälkä ole juurikaan, muulloin kuin aamuisin ennen aamupalaa.

   Poista