keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Terveisiä nykyiseltä himotreenaajalta!

Olisin viihtynyt salilla tänään vaikka kuinka monta tuntia. Ensin lämmittelin 10 minsaa juoksumatolla tallustaen, sitten pakersin hyiyök jalkatreenin, sitten vielä vähän hooveria PowerPlatella. Tämän jälkeen pyöräilin 20 minsaa tähdäten rasvanpolttosykkeeseen, mutta eihän se siellä pysynyt kun intoo riitti. Palauttelin vielä 7 minsaa kevyellä kävelyllä. Päälle vartin venyttely, perskannikat tärisyttelin PowerPlatella.

Treenin maagiset luvut: 
1 tunti 17 minuuttia
665 kaloria
Rasv.polt.13 min
Kunto 1 tunti 4 min
Keskisyke 142
Max. 172

Ei hullumpi treeni siis tänäänkään.

Tänään on ruokalistalla ollu vähän kehnommat eväät, kun en jaksanu ajatella. Kivikylän Palvarin lihapullia, riisiä, kurkkua, tomaattia lounaaksi. Välipalaksi heraa & maapähkinöitä ruokalusikallinen. Äsken söin kovaan nälkään 150 g rahkaa ja ananaspurkin. Illaksi oon varannut vielä porkkanaa ja varsiselleriä dipillä. NJAM! Vesisaldo vasta litra, toinen mokoma pitäs tässä vielä ryystää ainakin.

Selkäkipukin on lähes kadonnut! Kyllä tästä vielä sunnuntaina iltavuoroon päästään! Ai hitto miten tulikin raukee olo kun pysähty tähän sohvalle nörttäilemään. En ihmettelis, jos kohta oon pienessä ja sievässä kauneusunimaailmassa :)


4 kommenttia: