torstai 10. tammikuuta 2013

Päivän numeroitaEn ois millään jaksanut herätä aamulla, mutta pakko se oli kymmenen aikaan kammeta ittensä ylös. Mä rakastan nukkumista. 

Kävästiin kaupassa, aloin vääntämään seistä ruokaa. Huomasin että lounas venyy pakostikin, söin sitten rahkapurkin lopun pienen banaanin kera, muuten olisin ehkä mättänyt noin 500 ruispalaa ennen ruokaa. Seitä, sitruunaa, mpippuria, currya, suolaa,kirsikkatomskui, paprikaa ja sipulia vuokaa, sitten uuniin 175 astetta ja vajaa tunti. Tein rinnalle perunamuusia, koska toi mies ei voi elää salaatilla. Otin sitä itsekin desin ja lisäsin vielä lautaselle raejuustopurkin loput. Oli ihan jees, vaikka maistui liikaa kalalle. En pidä kalasta juurikaan ja vielä vähemmän jos se kala maistuu kalaisalta :D Sain taisteltua sen sein alas, paprikat ja sipulit oli kyllä todella hyviä. 

Ja koska lounas meni klo 14 asti, pääsin salille vasta ennen neljää. Tänään pidin puntittoman päivän ja käveleskelin juoksumatolla ensin 15 min rasvanpolttosykkeellä. No en minä pystynyt sitä sykettä ihan siellä pitämään, nousi jatkuvasti jollain yhdellä yli :D joten tuli sellaista leppoisaa kävelyä. Tämän jälkeen 15 minuuttia intervallityyppistä harjottelua ja kallistuksen kanssa kikkailua 2 minuuttia tasaisella ja minuutti 10% kallistuksella. Vauhti jotain 5-5.5 km/h. Palauttelin sitten vielä 5 minuuttia päälle. Kävin tekemässä reiden loitontajat ja lähentäjät, ne ei siis kuulu mun ohjelmaan, mutta ajattelin niitä aina silloin tällöin veivata, oli siitä hyötyä tai ei... Venyttelyt päälle ja saunan kautta kotiin. 

Heraa välipalaksi.

Tein päivälliseks kasvissosekeittoa pakastimesta löytyneistä pussinpohjista, sipulista, varsiselleristä ja jääkaapissa oli koskenlaskijaakin joku melkein kuivahtanut palanen. Tuli sen verran reilusti että saan pakastettavaksikin annoksia, voi sitten kiireisinä aikoina sulatella sieltä tai ottaa töihin evääks mukaan.  Tuli ihan törkeen onnistunut keitto! Maistui hyvältä parin ruispalan kanssa. 

Iltapalaks mun on vielä mätettävä muutama hedelmä. Kiivi ja omena <3 

Vettä on tänään mennyt päälle kaks litraa, ja aion vielä muutaman lasillisen illan mittaan juoda. Hikoilin aivan hillittömästi juoksumaton päällä, joten tarpeeseen tulee! 

Loppuun vielä sitten ne numerot: 

56 minuuttia
455 kaloria
Keskisyke 138
Max 170
Rasv.polt. vajaa 10 min 
Kunto 46 min 

Hyvä meininki! 

2 kommenttia:

 1. Kateellisena ihastelen tota sun reeni-innostustas... Oon alkanu pikkuhiljaa harmittelemaan sitä, että en itte kertakaikkiaan KEHTAA lähteä mihinkään salille. En ole koskaan kuntosalilla käynyt (ja sen toki huomaa). Enhän siellä osaisi edes olla... Ja tällä ruholla, hahhah!

  Mutta tosi hyvä meininki sulla! Kohotan sulle täällä lasillisen. Ison lasillisen. Vettä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on pahinta mitä siellä salilla vois tapahtua? Sä et ees huomaa muita kun oot keskittyny siihen omaan tekemiseen. Oikeesti, jos joku kattelee mun tekemisiä, ajattelen vaan että se kyttääjä varmaan ihailee mua :D :D ihan jotain tommosta päätöntä.

   Poista