perjantai 15. helmikuuta 2013

Stressipeikko muutti meiltä pois.

Se asuu nykyään jonkun muun luona. Mä nimittäin nukuin 12 tuntia viime yönä ja heräsin siihen että uin verilammikossa. Mun kuukautiset oli ihan törkeesti taas karkuteillä ja nyt heti stressin helpotettua ne alkoi taas. Kuinka niin reagoin kropallani? Mielestäni tohon kropalla reagointiin ja stressinsietokykyyn voi vetää hienosti tän mun lihavuudekin. Mun elämä on ollut aika ylämäkipainoitteista pariin viime vuoteen saakka lapsuudesta asti. Ilmeisesti pääni ja kehoni on keksinyt tälläisen hienon reagointitavan stressiin kuin syöminen ja sitten masentuminen. Upeaa, aplodit sille! Ollaan sitten herkkiä ihmisiä, vaikka sitäpä ei moni minusta uskoisi, oon enemmän sisäänpäin käpertyvä ja harva ihminen todella tietää kuka mä olen oikeasti. Moni näkee ja kokee vaan sen mitä annan heidän kokea ja nähdä. Sen takia mun on vaikea hankkia ystäviä. En mä jotenkin osaa soitella ja halailla ja kirjoitella sydämiä ystävän fbseinälle.

Sitten superdieettiin. Päivät on menny tosi hyvin, eilen oli ekaa kertaa oikeesti nälkä ruokailuaikoihin ja sehän kertoo vaan siitä että aineenvaihdunta alkaa suhiseen oikeella tavalla. Vedenjuonti on helppoa, aloitinhan sen jo pari viikkoo aikaisemmin. Oon käyttänyt ihan törkeesti aikaa ruuanlaittoon ja keksinyt mitä kummallisimpia variaatioita eri ruokailuille. Valkuaismunakokkeli chilillä ja varsisellerillä. toimii! Teen sen takia kokkelia, koska en osaa tehdä munakasta :D Tai siis munakkaasta tulee aina kokkelia. Muistuttelen sen verran, että oon toiselta ammatiltani ravintolakokki kuitenkin... Musta se on vaan vaikein ruokalaji ikinä!

Ens viikolla multa riistetään aamupuuro dieetin mukaan. Noh, vähän ylimääräinen se on siellä ollutkin. Palelee ihan törkeesti jatkuvasti. Mulla on ollut töissäkin pitkät kalsarit työhousujen alla ja vilutakki päällä. Juu, oon siis käyny ihan saunottamassa tota porukkaa tommonen kauhee kerrospukeutumistyylillä.

Eilen kun olin ihan yksin salilla, uskalsin kokeilla niitä 13 kilon möhkälekumikäsipainoja vinopenkkipunnerruksessa. Aikasemminhan mä oon 11 kiloa heilutellut. En oo vaan voinut siirtyä eteenpäin kun mun suurin ongelma on ollut se ettei siinä välissä oo 12 kilon painoja :DD Kuvitelkaa miten blondia jotenkin. No kyllähän se 13 kiloakin sieltä nousi, ei kovin hallitusti, mutta 8 toistoa sain puserrettua 11 kg x 10 x 2 jälkeen. Voimat oli kyllä tosi vähissä, ei meinannu jaksaa tota mun tavanomaista treeniohjelmaa vetää. Täytyy varmaan oikeasti kokeilla sitä Superdieetin omaa ohjelmaa. Kaloreita paloi vaan 300, tehot oli ihan pikkasen hakusessa. Alla oli kuitenkin klo 5-5.45 suoritettu aamuaerobinen ja aamuvuoro, sekä tyyliin 187 tunnin univelat. Vieläkään en suostu myöntämään että jostain sokkijuomista taikka treenin aikasista tehojuomista ois oikeesti hyötyy. Jos ilmasiks sais, voisin KOKEILLA, mutten mä ala kyllä laittaan rahaan mihinkään mahdolliseen höpöhöpötuotteeseen.

Heräsin tänään ysiltä, tein aerobisen. Kello näyttää nyt lähes klo 12 ja sain hörpättyä viimeiset tipat aamusmoothiesta...

Näihin tunnelmiin...

HEISSAN!


6 kommenttia:

 1. Katos vaan, sieltä katoaa tosiaan kaurahiutaleet! Muutenhan tuo näytti olevan ihan samanlainen. Minä oon tähänkin asti tehny aamupalan niin, että oon vaan laittanu kaikki astiaan ja pyöräyttäny sauvasekottimella. Nytpä siitä tuleekin vähän paremmin juotavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kauhistutti se ajatus siitä että laittaisin ne hiutaleet "raakoina" sinne juomaan, oikeen yökötti :D Siks oon tehny puuroo. Ja siitäkin syystä että saan laitettua suolaa siihen ja saan jotain lämmintä sisääni. Ens viikolla teen iltavuoro/vapaapäivinä kyllä valkuaisista munakasta eli sitä kokkelia aamulla. Kun on aikaa...

   Poista
 2. Jee, onneksi se stressi tajus viimein lähteä! :) Toivotaan, että ei niitä vastoinkäymisiä enää tulisi!

  VastaaPoista
 3. Oon ny surkutellu sitä puuron häipymistä siitä asti kun ens viikon ruokavalio tuli. Jotenkin se soijalesitiiniraekin tuo siihen ihan oman makulisänsä. Yhyy. Mutta pakko hyväksyä.

  Niitä ennen reeniä ja reenin aikana otettavia juomia en mäkään ala hankkimaan. Koska a)en todellakaan treenaa sellasella tasolla, että uskosin niiden hyödyttävän mua, ja b)siinä pitää vetää hirvee määrä nestettä treenin aikanakin. Ajatus vatsarustistuksista sen jälkeen kun on just vetäny 7dl nestettä ei oikein innosta. :P

  Ja huraa stressipeikon lähdölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulla on ihan sama juttu, mä en edes treenin aikana juo kauheesti, tankkaan ennen treeniä ja sitten palauttelun sekä venyttelyn aikana. Saisihan ehkä niillä sokkijuomilla ne viimeset toistot tehtyä puhtaasti, mutten mä jotenkin vieläkään oikein ole vakuuttunut siitä että mä niitä tarvitsen.

   Poista