sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Huomenna aloitetaan!

Viikonloppuna oon vetäny napa pinkeenä kaikkee ihanaa! Eilen syötiin hyvin teatterinillan aikana tuolla isolla kirkolla. Juotiin myös hyvin, ja nyt on todella turvonnut ja pöhöttynyt olo! Voi hyvänen aika sentään, eipä tarvii taas puoleen vuoteen lähtee baareilemaan! Krapularuuaksi lautaselle ilmestyi spagettia ja jauhelihakastiketta, lasiin keltaista jaffaa ja jälkkäriks karkkia.

Mulle tuli vinha ajatus tänään siitä, että mittaan itseni vain kaksi kertaa koko 6 viikon aikana. Alussa ja lopussa. Eipähän tarvi masennella sen vaa'an eessä.

Mun täytyy nyt tunnustaa, etten oo hankkinut ruokia vielä yhden yhtäkään. Enkä mä vielä huomenna pääse aloittamaan liikuntaa. Mulla on klo 8 verikokeet, ennen sitä ei saa liikuntaa harrastaa, tai syödä. Kokeiden jälkeen kauppaan rahkahyllylle ja mehukeittorivistölle (hyi, en vieläkään tiiä miten sitä saan syötyä! ). Sit onkin nopsaan tultava kotiin valmisteleen ruokia maanantaiksi iltavuoroon ja tiistaiksi aamuvuoroon. Klo 12.30 mun täytyy olla työhaastattelussa, ja sen jälkeen kiitämässä töihin. Loppuviikoksi jää sitten ahertelut!

Lisäravinteita en siis ole ostanut. Heraproteiinia mulla on kaapissa, omegaa, d-c-vitamiinia... Soijalesitiininkin oston koen turhaksi, sillä vetelen sitten tota rypsiöljyy. Täytyy muutenkin köyhistellä ton tulevaisuuden takia, sillä ei oikeen oo hajua kuinka nää työkuviot tästä kehittyy.

Lueskelin tossa Superdieetin foorumia ja voi jösses mitä menoa... Kai se hyvä lopputulos sitten syntyy niin. Itse en siihen usko...

Mutta nyt nukkumaan ja häätään loputkin tästä krapulasta !

5 kommenttia:

 1. Mikä sua siellä foorumilla eniten ihmetytti?

  VastaaPoista
 2. Ja siis tietysti TSEMPPIÄ alkavaan koitokseen!

  VastaaPoista
 3. Siis mua ihmetytti ensinnäkin se, että "Voiks syödä sitä ja voiks syödä tätä" Vaikka ohjeissa lukee selkeesti että mitä ei saa ja mitä saa syödä. Sitten vielä näitä "En pysty liikkumaan koska... " Siis mitä fittua? Miks ihmeessä lähtee ees mukaan jos tarvii keksii jo ennen alkua tekosyitä siihen miten voisi lipsua? :D Sitten noi lisäravinnefriikit! Tuntuu että moni ajattelee laihtuvansa syömällä niitä burnereita... tSEMPPII SINNEKIN!

  VastaaPoista
 4. ^ Joo siis tuota kaiken mahdollisen korvaamista jollakin ihan muulla en tajua... No omalla kohdalla keliakia tosiaan pakottaa jättämään ne vehnäleseet pois, mutta nou kän duu. Rahkaa en voi sietää, mutta välipalalla sitä ny vetää vaikka sitte hampaat irvessä...

  Ja siis mää en ajattele laihtuvani niillä lisäravinteilla! :D Tiedostan oikein hyvin, että ihan itte sitä persettään on liikutettava jos siitä pienemmän haluaa! :D Mutta toki tonne varmaan mahtuu niitäkin, jotka kuvittelee niiden olevan jotain taikamömmöjä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka-allergiat on asia kyllä ihan erikseen. Ei varmaan harmita kun kerron että 10g vehnälesettä on aika hiton kuivaa tavaraa! Vaikka sotkis minkä sekaan. Hyi. Kannattaa maistella eri valmistajien rahkoja, en mäkää kaikista tykkää!

   Poista