maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikonlopun saldo meni umpeen.

Oli aika rankka perjantairilluttelu! Tuli vähän sitä ja tätä otettua. Lauantaina palattiin kotiin ja maattiin koko loppuilta. Sunnuntaina mua alkoi jo kyllästyttään tekemättömyys ja harjoittelin täykkärin tekoa. Nojoo, en mä vaan osaa niin en osaa. Leipominen on ihan kivaa, mutta mulla ei vaan oo sitä taitoo hyppysissä. Enemmän tykkäisin vaan koristella. Kakkua maistoin pienen tsiibaleen, mutta kun en kummemmin niistä välitä, en sitä alkanut ahmimaankaan. Käväsin puntarilla, ja painoo ei onneks ollut tullut perjantaista yhtään lisää. No, ei se kyllä ollut tippunutkaan.

Tänään taas ruotuun ja paino tippumaan. TOSIN, Painonepähallinnassahan ei kaikki mee ihan putkeen... Aion hyväksyy sen ettei mulle yksinkertaisesti sovi tommonen dieetti. Aion kyllä vetää loppuun asti, mutta oon itelleni armollisempi.

Iltavuoroo pukkaa tänään, eväät tehty. Salaattia broilerilla. Olen syönytkin jo lounaan. Välipala naamaan matkalla ja illaksi broilerisalaattia. Liikuntaa mun PITI harrastaa tänään, mua vaan väsytti niin jumalattomasti että valitsin nukkua. Oon ollu nyt kaks viikkoa niin väsynyt ettei oo tosikaan. Tuntuu että tää projekti menee ihan myttyyn kun en jaksa harrastaa liikuntaa.

Pyhpah.

4 kommenttia:

 1. Kyllähän tolla ruokavaliolla pitäis painon pudota ilman liikuntaakin... Hei kolmas viikko jo. Eka kolmannes siis takana! Hirmusti tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. PItäs pitäs, muttakun mä tahdon sitä liikuntaa. Se tukee mun laihdutusta ja ilman sitä tuntuu kun oisin ihan yksin :( Ja kauhee morkkis päällä kun ei jaksa.

  VastaaPoista
 3. Jos se on vaan se paljon puhuttu ketoosi, joka niitä voimia hetkellisesti vie... :/

  VastaaPoista
 4. Ei tässä enää ketoosissa olla. Mä lisäsin puuron takas ruokavalioon. Ei muuten jaksa.

  VastaaPoista