keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kiehahti yli!

Mun pää on tänään kiehunut. Se kiehui niin että adrenaliiniryöpyn hullaannuttamana lapioin terassilta kaiken lumen. Ai miks mulla kiehui? No kun. Meillehän rakennetaan tota kunnan viemäriä, tällä seudulla on ollut vaan talokohtaiset kaivot. Koko syksyn ja talven ne on kaivaneet. Olleet tiellä, katkaisseet teitä, ollaan myöhästytty töistä kun tie on ollu poikki. Harvoin ovat ilmoittaneet mistään mitään. Kaivoivat meidän vesijohdon poikki. Vaurioittivat kaivurilla meidän puustoa. Me ollaan annettu niille lupa kaivaa meidän puolelta, koska naapurit eivät antaneet kaivaa omalta puoleltaan, me ollaan joustettu, me ollaan ooteltu. Mutta tänään. Tänään mulla palo käämit. Ne oli kaivaneet meidän aamuvuorossaolojen aikana meidän PIHAN LÄPI kulkutien tämän tien asukkaille. Siis ihan meidän ikkunoiden alta. Ilman lupaa. Mulla meni hermot aivan saman tien. Lähetin valitusviestin asianomaisille ja kävin lapioimassa polu umpeen. Karjuin myös työmiehille sitä, että kuinka tää on meidän koti ja meidän piha. Ei edes jokamiehen oikeuksiin kuulu toisten pihoissa kävely ikkunan alla. Pahaksi onneksi naapurikin sai osakseen huutoa, kävin kyllä pyytämässä anteeksi välittömästi, huusinhan vaan niille työmiehille. Mä en taas tajua mitä noitten idioottien päässä on mahtanut liikkua?! Tulipahan vedettyy lähes tunnin lumenluontitreeni. Oli muuten aika hevisti painavaa lunta.

Dieetti sujuu miten sujuu. Syön puuron joka päivä. Mun työ on niin rankkaa, etten mä yksinkertaisesti jaksa ilman sitä. Työssäni tarvitaan voimaa, eikä se oikein onnistu tyhjillä lihaksilla. Tippuu se paino näinkin kylläkin ;) Mulle on jo vakioitunut syödä se 500g kasviksia päivässä. Se on ihan helppoa. Vaikeinta on edelleen syödä sitä lihaa. Oonkin alkanut korvaamaan sitä soijalla ja raejuustolla. Aamuaerobisia oon tällä viikolla tehnyt x2. Salitreenejä x 0. Nyt ei vaan lähe. Yritän tässä nyt ees pitää noi aerobiset ohjelmassa ja ruokavalio on se tärkein.

Kyllä se tästä! Kuinkas muilla sujuu? Superdieettiläisillä tai ihanitse-laihduttavilla?

3 kommenttia:

  1. Ymmärrän sun ärtymyksen täysin! Ei ole kiva, että vieraat ihmiset hiippailee ikkunan alla ja että sitä varten oikein kulkuväylä tehdään. Ärrinmurrin tuollainen käytös! Kai ymmärsivät asian?

    VastaaPoista
  2. Khyyyllä näky menevän asia perille :D Näky ohjaavan töistä kotiinpalaavia toista reittiä. Mutta voin oikeesti sanoa, etten oo IKINÄ nähny kun tietä tehdään noin nopeesti. Mä oon pystyvä nainen kun niin päätän! :D

    VastaaPoista
  3. Lihanhan voi korvata esim 3% fetajuustolla. Feta on mun lempparia ja oonkin syönyt monena päivänä toisen ruuan fetalla ja toisen kanalla. Nauta ei mulle oikeen uppoo ja kalaa ei raaski joka päivä syödä.

    VastaaPoista