perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maaliskuu.

Aikaisemmin tuo kuukausista hienoin ja mahtavin. Ehkä juuri siitä syystä että olen syntynyt maaliskuussa. Tänä vuonna kuukausi jolloin koen olevani ihan hukassa tän mun projektini kanssa. Voi miks mä oon niin laiska?!

Viettelen tänään viikon ainoaa vapaapäivää ja käyn tässä painia itteni kanssa, josko lähtis salille vaiko eikö. Ei vaan huvita yhtään. Mieluummin menisin aloittamaan makkarin pintaremontin. Mua puistattaa lähtee salille. Siellä mua oottais se sama vanha treeniohjelma. Enkä mä osaa tehdä uutta. Tai kai osaisin, mutten viitsi. Siellä on taas kuitenkin niin hemmetin täyttä! Vuodenvaihteen jälkeen toi ruuhkaisuus ei oo helpottanut ollenkaan, mua alkaa vaan ahdistamaan se väenpaljous, täydet parkkipaikat, likaiset suihkunlattiat ja tyhjentämättömät vessanroskikset.

Tekosyitä? Eiks jeh?

Jatkoin mun leipomistreeniä kylläkin. Eilen leivoin vaniljapullia. Ihan hiton hyviä. Maistoin siis. HYI MINUA! Olo oli vähän piittaamaton kun pulla suutani lähestyi.

Noi meidän viemäriheput on olleet kaks päivää pois töistä. Ovat varmaankin terapiassa sen mun räyhäämisen jälkeen. Huono omatunto siitäkin asiasta vaikka asiastahan mä pillastuinkin.

Noniin.. kellokin meni kevytspinnin ohi. Myöhäistä enää lähteä. Hienosti väistetty sekin.

Jotain hienoja hetkiä tällekin aamulle, olen nimittäin juonut jo 1,5 l vettä. Hyvähyvä. Rahkat marjoineen ja leseineen syöty.

Tein muuten päätöksen että lakkaan lukemasta blogeja jotka ovat täynnä mainoksia.

Ei mulla sitten muuta.

Palaillaan seuraavassa postauksessa mukavemmissa tunnelmissa!

4 kommenttia:

 1. Lähde vaan salille, sen jälkeen remontti hommatkin luistaa paremmin! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Mua kans ärsyttää ne blogit, mitkä on iiiiihan täynnä mainoksia -.-

  Tsemppia EPT sulle hirmusti! You can do it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit varsinkin kun alkaa tuntuu että ne ihmiset mainostaa rahasta niitä tuotteita. Graaah! KAPINAAA!! Muutenkin mainoksia tuputetaan joka puolelta. Mä haluun lukee elävästä elämästä :)

   Poista