keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tätä päivää ja pari kuvaa


Ei tää päivä menny taaskaa niinku piti! Mähän en siis herännyt zumbailemaan tarpeeks ajoissa, vasta klo 8 ja se ois alkanu klo 10. En ois siis mitenkään ehtinyt siihen. Kuitenki 0,5 tuntia varattava aikaa matkaan, ja aamupala ja suihku ja ja.  No ei sitten ajattelin.
(minä en tiedä miten mä osasin tänne tälläset viivoitukset laittaa, enkä osaa niitä poiskaan ottaa..joten kärsikää :D) 
 Käväsin taas kaupoilla ettimässä jotain kivaa vaatetta, mut kaikki on niitä tyhmiä neonvärisiä. Hyi yök. En halua. Mukaan tarttui kuitenkin hiusväri, pari sisustusjuttua ja vihkonen johon alan laittaa muistiin noita treenejä. Ärsyttää aina ihan hitosti kun ei muista kuinka paljon on edelliskerralla ollut painoja. Siinä sitten pupelsin nälkääni ruis-kana-pekoni-hotin paninin. SINÄ LÄSKI SYNTINEN, HYYYYYYYIIIII! No onnekseni siinä ei ollut välissä niin paljon niitä mössöjä kuin tossa vaaleassa versiossa, tai ainaki musta tuntui ihan siltä. Mä olisin ottanut salaatin, mutta siellä ei ollut ! Mies oli jo kerennny ottamaan jonkun pariloidun leivän, joten ei paikan vaihtaminenkaan oikeen ollut hyvä ajatus sillä hetkellä. En kadu, ja hyvää oli. Häippäsin sitten siitä salille ja annoin miekkoselle pusun kivaa työiltaa takaamaan. Salilla juoksumatolle. 55 minuuttia hurahti tosi nopeasti kävellen. Tein seuraavanlaisen treenin: 2-3 min 5-6kmh 1% kaltevuudella, sitten 1 min 5km/h 5% ja sitten nostin minuutiksi kaltevuuden 10%. Näin vuorotellen 45 min. En laskenut kuinka monta nousua siinä tuli. Hiki lensi ja olin huolissani että jokohan tässä liukastuu omaan hikeen. Loppu hyvin kaikki hyvin. Onnistuin turvallisesti laskeutumaan takaisin maanpinnalle, vaikka pieni Särkänniemi-efekti olikin majoittunut mun päähän. Keinutti tasasella maalla. Venyttelin 10 minuuttia ja sit kotiin värjäämään päätä. 

Sykemittari pääs vaihteeks matkaan ja tulokset oli seuraavanlaiset: 

1 tunti
491 kaloria
keskisyke 130
max.syke 166
rasv.poltto 23 min
kunto 43 min

Eli hyvä sessio, kannatti käydä! 

Otin tossa vähän kuvia. Mitään muutosta edelliseen kuvaan en näe, mutta liekö tuo ihmekään kun ei toi painokaan oo pudonnut. Toi paita ei kyllä todellakaan oo mitenkään imartelevimmasta päästä. :D En mä edes käytä ton värisiä paitoja, se vaan tuli kylkiäisenä joskus jostain ostoksesta. 

Tänään
Aikasemmin
 Nyt kun mä katon näitä kuvia, todellakin toivon että oisin jättänyt sen paninin syömättä...


Ja illan kevennykseksi... Tältä näyttää kun lihava ihminen reenaa puol vuotta, eli eipä juuri miltään :D Oispa hienoo jos ois kuvat siitä millanen olin aikaisemmin tuolta takaa. Voin kertoo että noita liivejä ei läskien välistä näkynyt.


4 kommenttia:

 1. Onhan siinä sitä läskiäkin, mutta näkee tuosta kuvasta ihan selvästi, että siellä alla on lihasta! Jos se ois pelkkää läskiä, niin se ois paljon löllömmän näkönen. Että älä ollenkaan vähättele treenaamisen merkitystä ulkonäköön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Mulla oli kolme makkaraa tuolla selässä vielä vuosi sitten :D

   Poista
 2. Jaa miten niin ei mitään muutosta? :O Ryhti ainakin suoristunu merkittävästi! Ja mahakin pienentyny. JEAH!

  VastaaPoista
 3. Näytät hyvältä tuossa takaapäin otetuss kuvassa. Selkeesti lihasta löytyy:) ja tossa toisessa samaa mäkin huomasin, ryhti parantunut ja vatsa kaventunut.

  VastaaPoista