torstai 14. maaliskuuta 2013

Hyvää päivää!

Eipä oo ehtinyt tänne kirjoittelemaan, oon meinaan ollu töissä ihan pikkasen tiiviisti. Porukkaa sairaana ja mä tylsistyneenä olen suostunut tekeen tuplavuoroja, 7-21. Eli ei oo tullu saleiltua, mutta on tullut syötyä ihan oikein! HAH! ... paitsi... Eilen menin kauppaan tuplavuoron päätteeks  oikeen uhmakkaasti ja sanoin itselleni että nyt mä ostan jotain hyvää! Pyörin kaupassa ja ostin cheddarjuustoa! Siis CHEDDARJUUSTOA! Hahah, eikä! Miten voi olla! Ei tehny mieli ees suklaata. Söin sitten iltapalaks pari viipaletta cheddaria, rahkan ja mehukeiton lisäks :D Muuten tuplavuoropäivinä oonkin syöny ihan normaalisti, oon vaan aamulla pakannut koko setin kippoineen ja kuppoineen mukaan. Voin kertoo että yks kauppakassillinen täytty helposti! Huomasin muuten eilen rahkakaupassa käydessäni, että törkee ääs-market on nostanut x-tra maitorahkan hintaa! 1,05 e maksaa nykyään 500g. Aikaisemmin se oli alle euron! Vissiin kysyntä nostaa hintaa, sillä oon varmaan käyny kaks kertaa ostamassa hyllyn tyhjäks. Tylyy touhuu laihduttajalle! Mä en oo uskaltanut, halunnut ja ehtinyt käydä vaa'alla. Joten ei hajuakaan mitä tässä on tapahtunut. Olen syönyt maltillisesti ja ollut muutenkin nätisti koko viikon. Kyllä tämä tästä. Mä hallitsen jo aikalailla kasvisten syönnin, puoli kiloapäivässä. Seuraavaksi voisi taas ottaa ton KiloKlubin käyttöön, tai kokeilla kalorilaskuria.

Ainiin! Tietystihän kävi sitten niin, että mun autosta on hajoomassa mikälie-hihna, joka piti tänä aamuna aivan infernaalista meteliä kun käynnistin auton! Soitin sitten paniikissa miehelleni, joka ei siis auttanu mua yhtään! Käski vaan soittaa johonkin huoltoliikkeeseen! Kuvitelkaa! Mä jotenkin aattelin et se hoitaa asian sieltä Lapista käsin, et mun tarvii vaan istuu ja odottaa. Jouduin taipumaan ja soittamaan korjaamolle. Puhuin kaiken putkeen sille huoltomiehelle, ja se hämmentyneenä käski tulemaan aamulla käymään. Mä luulen että siellä oikein odotetaan mua. Se mun selostus oli kyllä hieno! Ääniefektit ja kaikki! Jännittää ihan törkeesti! Kun mua huolestuttaa se, että miten meen viikonloppuna töihin jos se auto onkin huonommassa kunnossa kun luulin. Kaikki skenaariot on käytävä läpi ja hermoilla etukäteen!

Huh, mä ihmettelin tänään, et miten mä oon näin väsynyt, mut just muistinkin että mähän synnytin viime yönä mun unessa, ei siis ihme että väsytty! Se oli helppo synnytys, se vauva syntyi tosi kivuttomasti ja ennenkuin kukaan edes tajus että se syntyy just nyt! Luin jostain että se tarkoittaa sitä että tapahtuu jotain hyvää :) Joo, oon vähän tällänen taikauskoinen, mut mitässit?

Mua vähän nyppii tää kevään ja talven taistelu, tälläkin hetkellä ulkona paistaa aurinko ja sataa isoja lumihiutaleita?! Aamulla on silti jo ihanan valoisaa :)


4 kommenttia:

  1. Hei! Blogissani olisi sinulle haaste. Käypä kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Blogi!! Piti vaan kertoo että ihanaa että joku muukin taistelee painonsa kanssa, välillä tuntuu että oon ainoo ylipainonen maailmassa. Ite 168/80 ja olo on ku tynnyrillä. Mutta vaikka hyvä blogi onkin niin tosin tuli hirvee morkkis tätä lukiessani että peruin tän päivän jumpat. Tosin lämpöä löytyy päälle 37 C, mutta silti. Mä oon vähän liian ankara ittelleni ja yritän antaa monesti anteeksi itselleni laiskuuteni. Seurailen edistymistä!! Tsemppiä meille :)

    VastaaPoista
  3. aika ikävää jos mun blogi saa ihmiset perumaan jumppansa :D Mut kipeenä ei saa treenata!!

    VastaaPoista