tiistai 19. helmikuuta 2013

Matalaa lennetään taas

Mitähän mä taas teen väärin, nimittäin mun jalat on ihan hapoilla vaikka oon levossa. En oo tällä viikolla harrastanut liikuntaa kertaakaan, ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että mun käsien ja jalkojen lihaksen tuntuu olevan ns.hapoilla jatkuvasti. Töissä kun meen ihan törkeen lyhyet rappuset ylös, niin johan polttelee jalkalihaksia ja kipuaminen on oikeesti tuskaista. Punnerruksia mä en pysty tekemään yhtään, kun ei yksinkertaisesti riitä voima käsissä.

Mulla ei todellakaan oo mikään loistofiilis, olen todella väsynyt enkä jaksa oikein keskittyäkään mihinkään. Syön suolaa riittävästi ja juon vettä. Vedän vitamiineja.

Määpä tänään tajusin että mähän olen ihan oikeasti kohta laihduttanut 20 kiloa. Onko vähän siistiä?!  NO ON! Mä todella toivon että se -20 menee näiden SD viikkojen aikana rikki.

Uudessa duunissa on tosi kivaa! Ammattitaitoista porukkaa ympärillä ja hyvä fiilis. Kävinpä tänään kuitenkin yhdessä haastattelussa tuolla vähän kauempana, ois kunnallisella puolella vakkaripaikkaa. Katsotaan kuinka käy. Saattaa olla, että vaikka mut valittais, saatan olla ottamatta työtä vastaan, on työmatka kuitenkin sen verran pitkä. TOISAALTA, vakkaripaikka on vakkaripaikka, olis turvatumpi olo ja sais ostettua uuden auton. Ja lomat kertyis. Ainut miinuspuoli on pitkähkö työmatka, mutta sellaiseen suuntaan ettei joutuis jonotteleen Treen ruuhkissa. Emmätiedä. Päättäiskö joku mun puolesta?!

7 kommenttia:

 1. Tosi hienoa, että uus työpaikka on kiva! :)
  Toivottavasti nuo hapot ja jumit lähtee sun kropasta pian, että pääset treenaamaan! Voiskohan hieroja auttaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lihakset on siis ihan tyhjät, ei vaan yksinkertaisesti jaksa nostaa itteensä sieltä lattialta

   Poista
 2. Mä mietin tässä, että voiko tuo SD vaikuttaa siihen jotenkin? Jos sun kroppa vaan saa ruoasta nyt liian vähän... jotain? Jos se on siis alkanut nyt lähiaikoina? Magnesium? Auttaisko se, pitäis ainakin kramppeihin auttaa.

  VastaaPoista
 3. Eräs käyttäjä tuolla FitFarmin sivuilla vinkkasi että kohti ketoosia mennään ja parin päivän päästä alkaa se energisyys olemaan mullekin arkipäivää. Toivon todella niin.

  VastaaPoista
 4. Mulla on kyllä energiat lisääntyny ihan selkeesti tän SD:n aikana. Toivottavasti sullakin pian!

  VastaaPoista
 5. Voi kökkö :/ Pidetään peukkuja, että se olisi tuo ovella koputteleva ketoosi, joka tuon nyt aiheuttaa ja oisit pian taas voimissas. Mahtava tuo 20 kilon pudotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ihan vielä oo se -20, mutta lähellä mennään!

   Poista