torstai 13. joulukuuta 2012

Painajainen Zumbatunnilla

Ei oo ryhmäliikunnat mun juttu ei. Mua turhauttaa ihan sikana kun en osaa enkä pysy mukana. Jotenkin mä en vaan usko että useammankaan kerran jälkeen osaisin. Harmittaa vaan jälkeenpäin ihan törkeesti, että oisin voinut 45 min käyttää johonkin muuhunkin liikuntaan.

Sykemittarin tuloksia: 3 min rasvanpolttoo, 47 min kunnonkohotusta. Max sykkeet 180 ja keskimääräinen syke 159. Poltetut kalorit 532. En tiedä onko noi huonosti vai hyvin, max syke ainaki on musta kauheen korkee. Huono olla ei ollut ollenkaan eikä tuntunut siltä että kuolen.

Mulla on nyt vähän ongelmia mun reumalääkityksen kanssa. Otan kerran viikossa 25 mg Trexania, ja huolimatta isoista annoksista foolihappoa, huono olo on vaan jatkuvasti. Eli, ruoka ei maistu ja kaikki oksettaa. Mua ottaa niin päähän toi lääke. Jos ei syö, ei jaksa reenata. Sitten tökkii taas kaikki. Seuraava reumakontrolli vasta helmikuussa. Ajattelin kyllä ihan itse vähentää annostusta siihen 20 mg, jos vaikka tää yökkäily helpottais.

Nyt iltavuoroo kohti! 

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu!
    Ootko kokeillu sellaisia tunteja joissa ei ole koreografiaa? Pääsisitkö kokeilemaan jonnekin sisäpyöräilyä (siis spinningiä). Jos menet esim. 30 minuutin tunnille niin uskoisin sun pystyvän suurimman osan tunnista polkemaan mukana. Tai sellainen kahvakuulatunti jossa ei hypitä ja liikuta? Toisaalta, ei ryhmäliikunta vaan oo kaikille, eikä sitä tarvita painonpudotukseen!

    Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Spinnissä oonkin käyny ja siitä tykkään kyllä! 30 minuutin tunti menee ihan sujuvasti muitten mukana. Olin jo yhdessä vaiheessa siirtymässä kokeileen 45 min kuntospinniä, mut sitten joku mun päässä naksahti ja annoin kunnon rapistua. Nyt mä taas pyrin siihen että pääsisin siirtyy uusiin haasteisiin. Kahvakuula ois tosi kiva, mut mun peukalonivelet varsinkin ottaa usein itteensä, toi nivelreuma alkaa oireileen. Kyllä mä pärjään tolla spinnilläkin, mut kun kerta ryhmäliikunnat kuuluu kuukausimaksuun, käynhän mä niitä kokeilemassakin :D Seuraavaksi huitoo ilmaa bodycombattiin.

    VastaaPoista