keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kiva treeni.

Olipas aivan mielettömän kiva treeni. Tein alkulämmittelyn crossarilla, ekaa kertaa vuosikausiin käytin sitä laitetta, ja helvata miten rankkaa :D Uuden valloituksen tein myös soutamisen saralla, ja hoidin jäähdyttelyn "veneessä". Oli kyllä ihan superkunto tänään. Tuntui että ois voinu tehdä vaikka mitä ja vaikka kuinka kauan!

Raahasin kauppaan kertyneet pullot, 4 kassia(juoppo), ostin ruokatarpeet parille päivälle ja yövuoroihin eväät. Yövuoroissa juon yleensä Pepsi Maxia, sillä mulla ei kahvi yöllä uppoo. Ostin myös Valion ProFeel raerahkaa. Sellasen kun hotkasee nälän yllättäessä, niin taas jaksaa. Yövuoron päättyessä syön sitten kananmunan ja puuroa, jonka jälkeen kotiin ja sänkyyn!

Kauppareissulla näin entistä työkaveria, joka kehui mun näyttävän pirteältä ja kiinteämmältä. Kyseli käynkö edelleen salilla usein ja muitakin kuulumisia. Kotiin kun pääsin, niin söin nälkääni Freshin valmiin kana-ceasarsalaatin. Se on ihan törkeen hyvää. Illaksi ois luvassa sipulikeittoa. Huomenna ajattelin tehdä jauhelihapihvejä uunissa, ja niiden kanssa kokeilen paprikaa, sipulia ja punakaalia.

Ps. Meillä haisee edelleen se hiiltynyt puuro...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti