perjantai 25. tammikuuta 2013

Vaaka se vaan ei 0o mun frendi.

Meninpä sitten tekemään megaison virheen ja astuin tänä aamuna vaa'alle. No tulos oli +800g, vessakäynti auttoi plussan VAIN 300grammaan. Eli tuli heti fiilis että syö nyt läski sitten ihan mitä vaan niin lihot kuitenkin. Jotta mun pää pysyisi kasassa, seuraavan kerran punnitus ennen superdieettiä, sopivasti 10.2. teatteri +ravintola illan jälkeen :D Voipi olla karmasevaa luettavaa.

Tekis mieli ihan hirveästi jo treenaamaan, tää flunssa vaan ei sitä salli. Mulla on kauhee pelko siitä sydänlihastulehduksesta, kun mun mies siihen kerran sairastui ja joutu olemaan sairaalassa viikon. Pelkään, pelkään. Eilen pyörittelin kaikesta huolimatta kuntopyörää takoen ennätyksen, 10 km reilusti alle 20 minuutin! Aikaisemmin mulla meni siihen 22 minuuttia. Ja syyskuussa siihen meni 26 minuuttia. Eli oonko ihan pikkasen paremmassa kunnossa.

Mulla on tänään ruokalistalla: Aamupuurosetti, naudanjauhelihaa 100g, täysjyväpastaa 40g, hernemaissipaprikaa 100g, raejuusto. Päivällä rahkaa ja banaani. Illalla täytettyä paprikaa! IHANAA! Aattelin laittaa täytteeks broileria paholaisen hillolla maustettuna, vähän riisiä ja mieli tekis auraa, mutta todennäköisesti tyydyn fetaan. Saakoon mies auraa.

Maalinhakureissu lykkääntyi huomiseen, sillä mies saa huomenna hioa noi mun paklaukset vähän matalammiks, mun reumaiset kädet ei oikein kykene täydelliseen lopputulokseen. Samalla reissulla ois tarkoitus käydä isolla kirkolla hakemassa thai-kaupasta vähän vermeitä thaikkuruokailtaan. NJAM! CHILIÄ! Polttelee muuten vielä toiseenkin kertaan ;)))

7 kommenttia:

  1. Ihanan hauska blogi sulla! Kiitti päivän nauruista, kivasti kirjoitat!!
    Löysin tän ihan vahingossa toisen laihdutus-blogin kautta! Tsemppiä urakkaan, kyllä se vielä iloksi muuttuu :)

    t. mimuli

    VastaaPoista
  2. Kyllä se flunssa siitä pian laantuu, kun oot malttanu noin hyvin levätä :) onnea pyöräily enkasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! Seuraavaks mä yritän kattoon syljeskelyn maailmanmestaruutta :D

      Poista
  3. Löysin eilen sun blogin, jään seuraamaan! Hyvin oot jo saanut painoa pois, onnea!

    VastaaPoista
  4. Flunssaa on liikkeellä. Mullakin. Paranemisia!

    VastaaPoista