maanantai 6. tammikuuta 2014

Uusi vuosi

Toivon ihanaa tätä vuotta kaikille lukijoilleni!

Blogitaukoa olen pitänyt. Ihan ymmärrettävistä syistä on tää laihtuminen nyt laitettu jäihin. Mä en nyt kertakaikkiaan jaksa ajatella läskejäni, liikuntaa ja syömistä. En myöskään ole lukenut teidän ihanien blogeja, joten en yhtään tiedä mitä teille kuuluu.

Olen viime viikkoina itkenyt, ajatellut, välillä taas itkenyt ja mun mieli on mennyt aivan vuoristorataa. Ymmärrän jatkuvasti paremmin tätä tilaani, ei mee hyvin! Olen valvonut öitä, nukkunut todella huonosti, uni ei vaan tule ja tuntuu että käyn jatkuvasti ylikierroksilla vaikken jaksakaan tehdä mitään. Välillä tuntuu niin pahalta että luulen murenevani tomuksi. Hahmotan nyt selkeitä jaksoja menneisyydestäni joissa käydään vuorten päällä, joita seuraa jakso syvimmässä mutaojassa itkien.

Mieheni ei ymmärrä koko tilannetta edelleen ja huomaan että hänellä on selkeästi paha olla. Mä en nyt ole siinä kunnossa että jaksaisin mieheni mieltä hoitaa. Puhuttu on paljon ja asiaa. Katsotaan nyt mihin kaikki johtaa.

Huomenna taas psykologin juttusille ja luulen että sairausloma jatkuu...

Päivittelen taas, kunhan saan otetta taas tähän päivään.

3 kommenttia:

  1. Jaksamista hurjan paljon!!! Hyvä kun sulla on reitit, mitä kautta saat apua tilanteeseen ja ennen kaikkea jotain selkeyttä kokonaisuuteen itsesi kanssa :)
    Kyllä se ruokavalio, liikunta ja ehkä laihtuminenkin odottaa, ja niiden aika on sitten joskus. Jos niiden aika edes tulee :)
    Ole armollinen itsellesi! kaikkea hyvää tuleviin päiviisi <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos jaksuista! Lämmittää mieltä <3

    VastaaPoista