tiistai 15. lokakuuta 2013

Tehokasta tiistaita!

Herrrrkullllliiiistaaa iltaa kaikki lukijat!

Mulla on tuopillinen rahka-mehukeitto-mustikkapirtelöö edessäni ja voin kertoa että maistuu!

Oon alottanu viikkoni touhuilemalla. Eilen haravoin kolmisen tuntia pihaa. Ja vasta puolet yläpihasta hoidossa. Otan haltuuni kyllä loputkin yläpihasta kunhan tässä vaan taas saan inspiksen. Kotona oon tehnyt ihan kaikkea sellaista mikä on jääny tekemättä. Kylppäri kiiltää jo! Eilen mä vaihdoin talvirenkaat autooni, mun vatsalihakset ainakin tietää tämän... :) Tänään mulla oli leivontapäivä, leivoin karjalanpiirakoita semmoset 50 kpl, pistin pakkaseen jospa ne siellä säilyis. Leivoin myös jyväisiä porkkanasämpylöitä, koska leipä oli loppu. Kaikki onnistui ja maistuivat hyviltä. En ahminut.. kauheesti. Söin vaan 3 piirakkaa ja kaksi sämpylää. En tosin kerralla, mutta tuossa päivän aikana. Kävin tasaamassa tilannetta salilla, tunnin kokokropan treeni, kaloreita kului 500. Maksimit tais olla 160. Kokeilin pitkästä aikaa circuittipuolen "jalkaprässiä", eli tavallaan ilmalla toimiva, oma paino myös vastuksena, vastusta pystyy säätämään 1-6. Mulla oli suurimmalla vastuksella se, tein 3x 15 sarjan. Kyllä poltteli! Punttipuolella sitten kiskoin rautaa naama irvessä. Pääsin VIIMEIN testaamaan ite tekemäni ohjelman! Hyvä oli! Sopivasti laitteita ja sopivasti vapaita painoja. Tykkään tykkään. Huomenna mun tekis mieli mennä aamusta kehonhuoltotunnille, tuntuu vähän siltä että ois tarpeen virkistellä muistia venytyksistä sun muista. Alaselkä on oikealta aika jumissa, samoin oikea jalka. Tunti on 55 min mittainen, joten luulis olevan aika vetreessä kunnossa sen jälkeen.

Vkloppu meni yllättäen kosteissa merkeissä, ja söin tooosi hyvää ruokaa meidän kyläpaikassa. Ohhohhoo, sit meniki siitä rasvan määrästä vatsa sekaisin... Meillä oli krapularuokana sunnuntai-iltana lämpimät voileivät. Ei mitään superepäterveellistä, mutta luulis että vähemmän kaloreita kuin pikaravintolan vehnäpullissa. Eilen tein tonnikalalasagnee ilman kermoja ja juustoja. Ainoana juustona oli viola mustaleima emmental-keitto. En muista mitä söin toiseksi ruuaksi, rahkaa kuitenkin söin iltapalaksi vielä. Tänään mulla oli salaattia ja kalkkunaa, päivälliseksi nopeesti vaan valmis katkarapu-ceasarsalaatti kaupasta, siihen lisänä valkuaismunakasta. Nyt oon siis iltapalassa menossa.

Mulla menee nyt huomattavasti paremmin. Olo on parempi, elämä tuntuu kiinnostavammalta. Kunnon lepäily ja rentoutuminen on vaan ainut ja paras keino synkän pilven hajottamiseen.

Aloitin viimein ton irti ahminnasta-kirjasen. Eka luku on suoraan mun elämästä. Luettuani ekoja sivuja, tajusin että oon jo tajunnut aika paljon tästä mun omasta tilastani. Kuinka mä olen jo ymmärtänyt tilani ja olen alkanut kontrolloimaan asiaa. Olen todennut mustat hetkeni ja kuinka pääsen niistä yli, siis syömällä. Kirjassa sanotaan, että pitäsi olla lempeä ja armollinen itseään kohtaan. Mä niin allekirjoitan ton! Oon liian kova itteeni kohtaan ja vaadin itseltäni usein liikaa.

Vaikuttaa asiakirjalta. Lisää raportointia luvassa kunhan saan pohdittua asiaa :) Ihan ekaa kertaa elämässäni mun tekee mieli alleviivata kohtia kirjasta :D Aika uskomatonta !


3 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä hyvä kirja:) Kiva kun oot saanu sen luettavaksi!

    VastaaPoista
  2. Tosi mukavaa että menee kivasti :)
    Mulla on tuo kirja varauksessa ollut kirjastossa jo jonkin aikaa, saa nähdä kuinka kauan joutuu odottelemaan vielä....tuntuu olevan suosittua luettavaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kattelin kanssa että on monta varausta. Sit ajattelin et joo, oonhan käyttänyt ihan täyteen TURHAAN rahaa tän laihdutuksen tiimoilta, joten miksi ei ostaa jotain mahdollisesti järkevää?

      Poista