maanantai 7. lokakuuta 2013

Aika on kultaa

Ihanaa maanantaita!

Mun päivään on mahtunut ruokaa: Kaksi ruisleipää, 2 tl vähärasvaista floraa, loimutettua ohuenohut ylikypsää kinkkua 4tsiibaletta, tomaatti ja kurkkua plus kaksi komeaa kuppia kahvia. Lounaaksi espresso ja milanon leipä(pahapaha!) linkosuolla, mutta en ees syöny sitä espresson mukana tullutta konvehtia, vaan tuikkasin sen mieheni suuhun!! Päivälliseks söin just itsetehtyä tomaattikeittoa about 4 dl? En nyt ihan tomaatteja alkanut kalttailemaan, eli purkista tuli luomumurska. Sekaan pari vskynttä, mustapippuria, lihalientä ja ripaus ruokosokeria. Kaksi murskapurkillista vettä. Ja sitten keitellään tommoset pari tuntia lempeällä lämmöllä. Laitoin valmiina vielä sekaan partaäijäjogua näyttelemään kermaa, ei saa keittää, muuten juoksettuu. Vielä sekaan pari 17%mozzarellaminipalleroa ja pari rkl rasvatonta raejuustoa. TYKKÄSIN! Kahdesta purkillisesta murskaa tulee noin 4 annosta. Syönpä sitten muutaman päivän sitä. Jälkkäriks otin Bonnen omenasosetta ja rahkaa. Olin aluks vähä epäileväinen ton soseen suhteen, mutta herranjumala miten hyvää ja voimakkaan makuista. Vois kokeilla muitakin makuja.

Tänään on ollut ihana olo koko päivän. Kyllä tää lomailu on vaan mukavaa välillä. Nukuin 12 tuntia, ja heräsin täydellisen levänneenä ja rentona. Oon hoidellu asioita, kopioinut työtodistuksia, siivoillut kaikkea pientä mihin mulla ei vaan oo energia riittänyt viime aikoina, kuten roskiskaapin siivous! Mä en tiedä muista kodeista, mutta meillä se on aina ihan törkeen näköinen. Hyi hitto! Sain myös soitettua ajan erikoissuutareille pohjallisten tekoa varten! Jippii! Keskiviikkona pääsee taas yksin sompaileen isolle kirkolle autolla... Huoh.

Huomenna ois aikomus salille raahautua, tekis mieli käydä kokeilemassa paria uutta tuntia, Polte ja Ryhti oisivat kivasti perätysten. Puoli tuntia kestävät molemmat, joten ei olis ihan puhki kummankaan jälkeen, niin vois vetää jonkun aerobisen lönkyttelyn loppuun. Ihanaa kun on sitä aikaa!

Mä en ehkä oo vielä ihan tajunnut sitä, että tässä nyt olisi sitä aikaa. Kauhee hätä saada kaikki tehtyä nopeassa ajassa. En osaa oikein hellittää.

Ainii! Mulla meni eilen ihan plörinäks kaikki. Mies oli ostanut leffaillaks poppareita ja karkkia. No minähän mätin taas kuin viimeistä päivää! Hohhoijaa taas ja p*rkele sentään tätä mun itsekuria. Oikeasti mä en edes miettinyt syönkö, söin vaan.

Onneks "Irti ahminnasta"-kirja oottelee mua lähipostissa. Taidan kipaista hakemassa sen...


3 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Vinkkaahan sitten mitä pidit kirjasta..itse mietin myös tuon kirjan tilaamista!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä tuo tomaattikeitto kuullostaa herkulliselta. Varmaan raejuustoa vois kans laittaa päälle. Täytyykin kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tälleen muutaman päivän sitä nauttineena voin sanoo että maistuu edelleen :D Tuunasin tosin vähän, keitin muutaman makaronin joukkoon pureskeltavaks.

      Poista