tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vapaapäivän ilakointia

Siis mä heräsin tänään jo klo 7, vaikka kuinka uhkasin nukkua ainakin klo 11 asti. Eipä tuo nyt haitannut. Päivähän sitten lähti raivolla käyntiin, kun vesihanasta ei tullut vettä. KIVAPAKIVA. Voitte vaan uskoa kuinka paljon mun miehellä oli pitelemistä etten ois käynyt noitten viemärityyppien päälle. Olin jo ihan valmis lähtemään alusvaatteisillani ulos raivoomaan. Mies kävi sitten asian selvittelemässä. Sillä raivolla mä sain poljettua aamuaerobiset. Jalat onkin vielä aika tönköt, mutta aattelin mä tänään lähtee katteleen salille painojakin.

Aamupalaks söin rahkat asiaankuuluvine höysteineen. Sit hurautettiin Lielahteen kaupoille. Kattelin että oli tarjouksessa jotkut jumppapöksytkin, 12 e. Ostin sitten kokoo xxl sovittamatta ja aattelin että jossei mahdu nyt niin mahtuu ainakin kohta. Kotona vetäsin päälleni ja kas! Mahtuihan ne. Eikä edes näytä siltä että ratkee ;D Oli muuten tosi ilahduttava ylläri, että mä löysin rintsikat! Mä en oo ennen kaupasta löytänytkään liivejä, ja oonkin tilannut ne Ellokselta. Nyt mulle sopi koko 95 E. Aikasemmin oon käyttänyt 100 tai 105 ympärysmittaa.

Tokmannilta, hintaan 14,95. Oli siinä joku pieni alennuskin vielä. 

 Eipäs ainakaan mun tissit oo tän laihdutuksen myötä pienentyneet. Muutenkin oon huomannut että selkäpuolelta on läskiä lähtenyt tässä viime aikoina. Mies kyllä on sanonut jo pitkään, että nimenomaan mun selästä huomaa ton salitreeninkin. Mä nään vaan ne mahaläskien kiinnitysmakkarat jotka ulottuu selkään asti.

Kävästiin sitten kans Jyskissä josta tarttui mukaan pari tyynyä. Mä oon ihan tyynyhullu! Tahtoisin tyynyjä yhden kaapin täyteen! Ne on niin helppo tapa muuttaa sisustusta.
Kaks tommosta jellonatyynyä yhteensä 14,95. Kuvassa myös äitini tekemä virkattu peitto. Sain sen joululahjaksi. 

Tykkään sisustamisesta, ja onnistuin menemään naimisiin sellaisen miehen kanssa joka myös välittää siitä miltä koti näyttää. Välillä meidän maut pikkasen poikkeaa toisistaan, mutta sovussa me usein pystytään päättämään mitä ostetaan. Mä oisin valmis kokeileen vaikka mitä, mutta mies tykkää eniten sellaisesta mikä varmasti toimii. 

Mun kotikasvattamo, tällä hetkellä thaibasilikaa ja ruukkusalaattia. 

Alkaa kevät tulla meille sisälle. Ostin kahvipensaan ja jonkun tommosen jänskän kasvin. Jos joku tietää mikä toi punertavalehtinen on, kertokoon, oi hortonomi sentään! Olen ihan lamppufriikki, mä rakastan lamppuosastojen kiertelyä. Valo on ihana asia. 

Tää on mun projektihuone nro. 1 eli vierashuone. Tuota huonetta mä tässä taannoin maalasin. Nyt vielä kun sais aikaseks laittaa listat ja maalata ikkunanpielet. Joku kiva mattokin pitäis löytää. 

Käytiin sitten ostostelujen päälle American Dinerissa syömässä. Salaatteja oli listalla aika monta, valinnan vaikeus iski. Aika monessa oli jotain epäterveellistä ja mun niiiin teki mieli hampurilaisateriaa. Otin sitten ceasar-salaatin, peläten saavani kastikkeeseen hukkuvan salaattimössön. Mutta ei! Oikein maukas ja ihanan raikas salaatti. Broileria siinä oli ihan kiitettävä kasa. En ees jaksanut syödä kaikkea lihaa, salaatit kyllä meni. Annoksessa oli myös muutama rippunen parmesania, mutta siinä on kuulemma hyviä rasvahappoja, joten en ottanut mitään morkkiksii siitä. Sain maistaa mieheni annoksesta ranskiksen ja palan hampurilaispihviä. Olen niin onnellinen etten ottanutkaan sellaista annosta! Ei ollu hyvää. Suorastaan ahmin oman annokseni. Muutenkin mä huomaan että nälkäisenä salaatti on ihan jumalattoman hyvää! Oisin ottanut kuvan, mut mun surkee Huawei on huollossa ja tolla varapuhelimella ei oikein jaksa kuvia alkaa nappaileen. Onpa muuten jo kolmas huoltokerta...

Tulikin tällänen vähän erilainen postaus. Ei ruokakuvia tällä kertaa :) Koittakaa kestää. 


4 kommenttia:

  1. Mukava postaushan tämä oli:)! Mä oon tyyny- ja vilttihullu!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, mä etin just tällä hetkellä sitä oikeaa vilttiä makkariin :D

      Poista
  2. Kiva vaan tällainen erilainen postaus välillä! :) Tosta kukasta on hankala sanoa ton kuvan perusteella, mutta villinä veikkauksena heitän Ihmepensaan ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmepensas )... Hyvän väriset seinät projektihuoneessa! Ja muutenkin näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeessa olit, sehän se! Kiitos! Meillä toi projekti jatkuu muissakin huoneissa, tarkoitus ois pintarempata kaikki huoneet.

      Poista