sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Iiiiihanan ihana päivä!

Aivan mielettömän kiva päivä ikuisuuksiin! Töissä oli leppoisat oltavat, oli rauhallista. Salihuhkiminen sujui aivaaaaaan loistavasti. Mun iiiihana mies oli laittanut jotain lihapataa uuniin, ja imuroi kun tulin salilta kotiin. Aivan mieletöntä! Sain myös tekstarilla töistä käsin tsempattua miehen sauvakävelylle. Hyvä mun mies!

Vaikka mulla onkin morkkis ton tyhmän superdieetin sujumattomuudesta, ja mun pään hajoamisesta, niin on mulla kuitenkin pirun hyvä olokin! Ei palele, ei väsytä. Ja kaikki vain aamupuuron tai vaihtoehtoisesti aamuisen real-viipaleen ansiosta.

Vaatejorinaa: Mulla on ulkoiluhousut kokoa XXL. Ostin viime syksynä ulkoilupuvun pikkupakkasiin, kun sai halvalla, siis tuota kyseistä kokoa.Takki mahtui mulle jo syksyllä, housut oli tosi pienet, ei nappi mennyt lähellekään kiinni. NYTPÄS MENEEKIN! Että aivan sama mitä se vaaka näyttää, ja syönkö tomaattia, mutta meitsi on laihtunut! Pisteet mulle. Kyllä mä täältä vielä tulen

Tänään mulla oli eväänä töissä paistettua kalkkunanfilettä(superhyvää, mausteena Lidlin joku allround rub + sitruunamehu) ja salaattia. Aamusta rahkamarjakeitostartti, lounaaksi siis se salaatti, sitten vielä välipalaksi puolikas prodepatukka & rahkamarjahässäkkää. Hyvin jaksoi salilla. Salin jälkeen mansikanmakuista heraa. Nyt mä oottelen tota lihayllätystä tuolta uunista. Sen seuraks sitten taas salaattia. Illasta vielä vähän rahkaa. Eilen illalla mä tein nälissäni iltavuoron jälkeen valkuaiskokkelia, söin sen piripirisoosin kanssa. Ihan loistavan makuista!

Huh, oottelen tässä saunaan pääsyä ja pikkuhiljaa alkaa väsymys painamaan päälle. Heti kun pysähtyy, alkaa kroppa tajuamaan että ei jessus, sitähän on oltu aamuvuorossa! Mä nukuin tosi vähän viime yönä, silti heräilin aika pirteänä tähän päivään. Nyt univelka alkaa sitten kostautumaan.

Eli nyt mää lopetan tähän. Kiitos ja näkemisiin!








7 kommenttia:

  1. Se on semmosta tulista kastiketta tyyliin tabasco, mut ihan eri makuista kuin tabasco :D Hyvin selitetty! Samanmoisessa purkissa. Sitä siis laitetaan tipoittain eikä hulauteta desiä kerrallaan :D

    VastaaPoista
  2. Täällähän on mahtifiilis! Ja hei 'huominen' on hyvä päivä palata ruotuun, jos siltä tuntuu. Voi tomaatista oon kade, oma luonne ei ny anna myöten nöyrtyä siihen kesken dieetin. :P Ja antaahan toi SD-ruokavalio-ohje tosi hyvät suuntaviivat ruokailuille, vaikkei ihan justiin yksityiskohtia noudattaiskaan..

    Wuhuu nyt mahtuville ulkoiluhousuille! Ja hyvä sun mies! JA HYVÄ SINÄ!

    VastaaPoista
  3. Mulle tulee enempi vaan houkutuksia epäterveelliseen ruokaan jossen sitä puuroa ja tomaattia syö. Pienempi paha se kuitenkin on :) En mä halua palata niihin alkuperäisiin ohjeisiin, kun mun on ihan oikeesti jaksettava käydä töissäkin ja olla iloinen. Se ei onnistu ketoosissa. Mut hyvät raamithan toi antoi.

    VastaaPoista
  4. Tuo on ihanaa kun alkaa mahtua päälle vaatteet, jotka on ennemmin ollu tiukkoja tai ei oo menny päälle ollenkaan :) Siinä jotenkin konkretisoituu se, että oon mä jotain tehny oikein! Ja saa taas uutta puhtia :)

    VastaaPoista
  5. Puuro on voimaa <3

    Kiva, että sulla on ollut noin loistava päivä, toivottavasti sama on jatkunut tänäänkin :) Ja onnea housuista! Housuihin mahtuminen on ihan huikea tunne!

    VastaaPoista