tiistai 8. lokakuuta 2013

Jumppailua ja kyyneleitä

Mullehan kävi vanhanaikaisesti tän päivän suunnitelman kanssa. Illalla olin ihan fiiliksissä siitä että huomenna minä aloitan aamuaerobiset! Nukun hyvin jne. Ei ihan menny niin. Nukuin ehkä kaksi tuntia, neljältä ylös kun mies lähti töihin. Väänsin aamupalat valmiiks ja painelin takas sänkyyn pariks tunniks. Kello herätteli kasilta, siinä ehdinkin just syömään ennen jumppailua. Ulkona onneks satoi joten ei se ohari nyt niin harmittanutkaan. Aamuapalana puuroa, raejuustoa, rahkaa, mustikoita sekä mehukeittoa. 

Ikuinen ryhmäliikuntavihaaja kävi testaamassa POLTE30 by Fressi sekä RYHTI30 by Fressi nimeä kantavat liikuntatuokiot. Molemmat oli tietysti peräkkäin ja sama ohjaaja. Polte oli ihan kivaa, tosin mä en todellakaan pysy ihan mukana kun pitää esim. mennä seisomaasennosta nopeesti lattialle lankkuun. Oli tosi vaudikas tunti, mä pidin ihan törkeesti vaan huilitaukoja sellasten liikkeiden aikana joita en pysty tekemään. Ajattelin että mikäs järki tänne on tulla jos kaiken jo osaa ja ei mikään tuo haastetta. Aikalailla maksimisykkeissä mentiin. Ryhti oli ihan kiva, sellainen että voisin mennä vaikka uudelleen. Helppoa se ainakin oli. Kaloreita paloi 777 sen reilun tunnin aikana. En jaksanut alkaa pysäytteleen kelloa välillä. Taukoa oli ehkä joku 5 min jumppien välillä. Ei tosiaan tarvinu enää uneksia aerobisesta treenistä enää tän session jälkeen. Olin aika puhki. 

Kävin Lidlissä ostamassa ikeasäkillisen terveyttä! Ihania kasviksia, ruisleipää, kanaa, jauhelihaa, makrillia, rahkaa, manteleita, kalkkunaleikkeletta, kivennäisvettä. Löytönä heijastinliivi sekä tuulilasille peite, eipähän tarvi kohta raappailla! Heijastinliivi on ollu mielessä jo pitkään, kuvittelen että täällä perämehtässä näky vähän paremmin kun heijastiliivissä kuin jonkun pienen heijastimen kera. 

Kauppareissun jälkeen lähdin käymään työpaikalla palauttamassa avaimen. Menin tarkoituksella tänään, kun tiesin pomon olevan paikalla. Itkuksihan se meni. Itkin tunnin pomon kansliassa ja selittelin miksi työtehoni laski kesän aikana. Puhuin suuni puhtaaksi muutenkin toimintatavoista sekä ehkä jonkunlaisesta työpaikkakiusaamisestakin. Ei ehkä niin omalla kohdalla mutta joidenkin muiden. Pomo pahoitteli ja moitti itseään siitä, kun ei tullut kyselemään aikaisemmin multa että onko ongelmia. Niin... jälkiviisaat kokoontui. En ollut kuulemma ensimmäinen joka oli tänään käynyt pomolle itkemässä... työelämä ei oo aina helppoo. 

Ruikuttamisen jälkeen maistuikin kreikkalainen salaatti ja savupippurimakrilli! Oli muuten aika herkku yhdistelmä, suosittelen, jos noin muuten passaa ruokavalioon. Makrilli on aika rasvainen kala, joten siitä saa niitä hyvisrasvoja runsaasti. Vetäisin vielä päälle rahkaa ja mustikoita. Illaksi mulla on vielä sitä tomaattikeittoa... ja rahkaa iltapalaks. 

En vielä saanut haettua sitä kirjaa. Mutta arvioo tulee heti kun oon saanu aikaseks! Kattoo nyt jos nää mun silmäluomet laskis sen verran että kehtais lähtee ihmisten ilmoille...  


 

4 kommenttia:

 1. Olen tuosta makrillista kuullutkin että olisi lihen kanssa hyvä omegoide lähde. Täytyy kokeilla. Melkoiselta toi sun treenisk kuullosti, hyvä hyvä:)

  Toivottavasti mieli on jo parempi! Työasiat ovat aina hankaloa kun tulee negatiivisia juttuja vastaan. T.yksi aikanaan kiusattu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makrilli on kyllä herkullista, ei tosin kaikkien valmistajien, mut toi Heimon kalan oli ainakin hyvää. :)

   Poista
 2. Mä oon kans meinannu moneen otteeseen testata tuota Fressin Ryhtituntia! Ja pitää se vissiin se poltekin käydä kokeilemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se polte todella polttaa! Kyykkyjä tehdään niin että pakarat huutaa :D Ryhtitunnilla oli ne liikkeet vaikeita ja hiki tuli, mutta se oli hidastempoisempaa, sillä tavalla siis helppoa.

   Poista