tiistai 1. lokakuuta 2013

139,7 KG

Otsikossa päivän numerot! Suosittelen käyttämään vaikka lottonumeroina. En takaa voittoa. Olen siis paisuttanut itseni mallikkaasti touko-syyskuussa hirvittäviin mittoihin. Helmikuu 2013 128 kg. Lokakuu 2013 139,7 kg. Se ois äkkiä laskettuna 11 kg. Hyvä kesä!

Mä olen niin onnellinen ettei se 140 kg mennyt rikki. Pettynyt olin ehkä 5 minuuttia jonka käytin sängyssä kooten itteeni. Mutta itkenyt en! Mieskin kävi puntarissa... 112 kg täyttä miestä! Vähän pullahtanut sekin siis kesän aikana.

Tästähän tää sitten taas lähtis. Mä tein ekan tavoitteen 130 kg alitukseen. Palkkiona kauan haaveilemani treenikengät ja jos oon päässy tavoitteeseen ennen marraskuun loppua, saan uuden salikassin. Mun mies sanoi, että mun kannattas laittaa palkkioks jotain hömppää. Mulla on vaan semmonen pää, että mieluummin laitan vähän rahani johonkin järkevään.

Tänään oon ehtinyt tuupata sisuksiini puuron leseillä, kahvin ja kaks ruisnappia rasvalla sekä yhdellä kananmunalla vuorattuna. Suunnitelma päiväksi: Lounaaksi slaissi suppispiirakkaa salaatin kera. Päivälliseksi jauhelihaa tomaattikastikkeessa, spagettia sekä vihannekset. Välipalaksi sitten rahkaa, kuten iltapalaksi. Mä aion palata takaisin viime syksyiseen ruokavaliooni, joka käsitti siis ihan tavallista kotiruokaa järkevästi.

Kyllä tämä kuulkaas tästä.

13 kommenttia:

 1. Onnistunut kesä siis sullakin takana... No mutta asenne on kuitenkin oikea! Ja ihailtavan nopeasti kyllä kasailit ittes vaakakäynnin jälkeen... Ja tästä kato ku vedetään talvi tiukasti, ni ens kesänä voi sitten taas vähän rentoutua... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .. ja niin on noidankehä taas sulkeutunut :D Ei katsos auta jäädä suremaan, sillä se ei kyllä auta yhtään mihinkään.

   Poista
 2. Uuteen nousuun vaan, hurjasti tsemppiä!! T. itsekin vuodessa +10kg turvonnut...

  VastaaPoista
 3. Uuteen nousuun nimenomaan ja hyvällä mielellä :D Mullakin vähän reilu +10kg vuoden takaiseen. Se on niin helppo palata vanhoihin pahoihin tapoihin tuon syömisen suhteen ja sen tiedän ainakin omalla kohdallani kuinka siinä sitten käy. Kovasti tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja voimia täältäkin uuteen nousuun (tai siis LASKUUN:) Kun sen on tehnyt ennenkin ja tietää jo mikä itsellä toimii, niin kyllä se siitä taas lähtee :-D

  VastaaPoista
 5. Hurjasti tsemppiä sinne! Siitä se lähtee, että kohtaa tilanteen :) mä olen kiertänyt vaa'an kaukaa useamman viikon ja joka päivä aattelen, että "huomenna sitten". Eipä ole sitä huomista näkynyt... vaikka tiedän että pitäis tehdä asialle jotain nyt, ennen kuin ollaan lähtötilanteessa takas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ton tunteen. Mee äkkii sinne vaa'alle ettei käy niinku mulle. Tosin mä TIESIN että kerään kiloja.

   Poista
 6. Minullakin nyt tuntuu, että joka kerta vaaka näyttää suurempia lukemia. Jostain syystä kyllä sormet ja nilkatkin turpoaa, joten jotain nesteytysongelmaa on myös ihan sen painonhallinan lisäksi. Tsemppiä nyt meille!

  VastaaPoista
 7. Ei muuta kuin tsemppiä ja kanniustusta vain täältäkin suunnalta, samalla tiellä ollaan, painoa pitäis saada alas ja siinä sitä aikaa menee, mutta menköön. Ihanat täkyt sulla, treenikengät ja salikassi!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä pudotukseen!
  Kivoja palkintoja matkan varrella, ne piristävät mieltä :)

  -Hanna
  hansuhoo.blogspot.fi

  VastaaPoista