keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Hiiriongelma ongelmista suurin!

Mulla on tänään kyllä semmoset hazardipaikat eessä ettei oo tosikaan.

Tää päivä tuntuu ihan siltä, että ei vois paskempaa päivää olla. Ulkona on pimeää, harmaata, synkkää, lumet ovat sulaneet.

En saanut unta viime yönä, koska hiiret mellastivat sisäkatolla. Heräsin yhdeksältä ja lojuin klo 11 sängyssä. Nyt olen juuri saanut syötyä aamupuuron. Mun piti lähtee salille ennen klo 14. No ei mua huvita, eikä mua kiinnosta, enkä mä halua. Mä en voi mennä iltapäivällä. Koska oon luvannu sen leffareissun. Sit me ollaan menossa syömään ilmeisesti American dineriin, koska sieltä saa salaattejakin. Kuitenkin mä otan jonkun rasvahiilaripommin! APUA!! Haaveilen myös irtokarkeista. Olen sallinut itselleni popcornia leffan ajaksi, jos on ihan pakko. Siis itsetehtyjä kattilassa. Ei niitä transrasvoja! Juu, ja ei mitään hajua mistään geenimuunnellusta maissista, joten älä kysy, en tiedä, enkä haluakkaan tietää... Oon just alkanu epäileen että meidän kaivovesi on liian rautaista...

Yritin piristää itseäni keittämällä kardemumma/kanelikahvia. Ei piristä. Suolakin jäi puuttumaan puurosta. Huoh. Mun hiukset on likaiset. Ummetusta niin ajatuksissa kuin peräpäässä. Tänään ei vaan huvita!

5 kommenttia:

 1. Toi laiska ja vetämätön olo on kyllä niin tuttua.. Mutta tässä vähän tsemppiä sulle: vielä ehtii salille ennen leffaa, nyt vaan niskasta kiinni ja menoks! Sitten voit hyvällä omatunnolla syödä vaikka vähän karkkia tai jotain hyvää sun leffareissulla! Ja se on kyllä ihme se hyvänolontunne, joka tulee kun sinne salille pääsee! Tsemppiii!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei siis tavallaan laiskota, vaan ei huvita. Mua ei huvita telkkarin kattominen, mua ei huvita kyllä oikeesti ees se syöminenkään. Herkkujen tai salaatin. Mua ei vaan huvita tänää mikää. Tämmöset päivät sais olla puolet lyhyempiä.

   Poista
 2. Voin sanoa, että tollaiset päivät on tuttuja! Onneksi niitä on suht harvoin, mutta silloin kun on, ne on tosi mälsiä. Ei oo kyse siitä etteikö jaksaisi vaikka lähteä salille tai lenkille, tai onko huono vai hyvä sää, vaan ei yksinkertaisesti huvita. Sellainen tylsä ja mälsä fiilis. Hyvä puoli on se, että huomenna taas huvittaa, aivan varmasti! :) Tällaisia päiviä tulee, ja menee ohi. :)

  VastaaPoista
 3. Täysyin tuttuja tuntemuksia, ihan kuin olisin itse kirjoittanut tuon...Hiirijuttuja myöten, meilläkin juoksi hiiri yöllä :( Tsemppiä, tää päivä kun on ohi, huominen on varmasti jo parempi :)

  VastaaPoista