maanantai 30. syyskuuta 2013

KARU TOTUUS-PÄIVÄN AATTO

Noniin. Nyt mä pääsin sinne salillekin.  Kävin heittämässä semmosen huonokuntoisen tunnin reenin jonka päälle 35 min aerobinen kuluttaen näin yhteensä 750 kaloria. Mukavaltahan se taas tuntui. Aamuvuoron jälkeen oli yllättävän paljon potkua vielä jäljellä, vaikka semirankka päivä olikin. Puol seitsemän olinkin sitten kotona suihkun ja kauppareissun jälkeen. Aika myöhäseks nää päivät menee jos kaupassakin joutuu ravaamaan. Siinä olikin sitten monta vaaranpaikkaa... Kaikkihan tietää että nälkäisenä kaupasta ei juurikaan tee mieli ostaa yhtään mitään ;) Ennenkuin menin kauppaan, lupasin ittelleni että saan ostaa pahimpaan nälkääni jonkun palkkarin ja kalkkunanakkeja. Tämä piti, nämä ostin ja nautiskelin autossa. Gainomaxin recoveryä maistoin ja neljä nakkia hukkui kitusiini. Näin säästyin ostamasta jotain leipähiilarihöttöä.

Uusi alku on alkanut ihan lupaavasti, oon keventänyt ja järkeistänyt ruokavalioo aika reippaasti. Viikon aikana olen syönyt herkkuna VAIN 1 keksin sekä minipussin sipsejä. Sipsejäkään en oo varmaa ees koko kesänä syöny kuin kaks kertaa, en sitten tiiä miks mun just niitä tartti saada.

Mulla oli kotiinajaessa vaikka kuinka monta hyvää aihetta blogiin, mutta enhän mä niitä nyt enää muista tässä istuessani.

Huomenna mulla on KARU TOTUUS-PÄIVÄ ja menen vaa'alle. Siksi oli tosi järkevää käydä hakemassa salilta lihakset täyteen nestettä. No mutta ei vaan voi mitään. Huomenna mä kohtaan sen, mitä mä pelkään eniten. Eniten mä pelkään että painan taas sen 140 kiloa. Toisaalta, kun mä tiedän painoni ja pystyn sitä taas seuraamaan, motivaatiokin kehittyy paremmaksi. Kuitenkin, huomenna mä tartten tukea ja rakkautta! 

3 kommenttia:

  1. Näyttipä se vaaka mitä tahansa niin tunnelma vaikuttaa olevan varsin hyvä!

    VastaaPoista
  2. Ä'lä tuijota kiloja. Muista, että ne eivät tulleet viikossa eikä kahdessa. Eikä vuodessakaan. Suunta on joka tapauksessa lupaava :)

    VastaaPoista
  3. ja mä tässä vielä varmuuden vuoksi söin kaksi palaa suppilovahveropiirakkaa!

    VastaaPoista