tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tässä mä siis olen, entistä muhevampana!

Nyt mulla on aikaa rääpiä kokoon jonkunlaista kertomusta viime päivistä. Mulle ei siis ole tapahtunut mitään erityistä. On vaan ollut yksinkertaisesti niin kivaa, vauhdikasta ja menevää, ettei mulle oo jääny aikaa kun illalla kellahtaa sänkyyn ja aloittaa kuorsaaminen. Valon määrän on kasvanut, ja mun ulkoiluprosenttini on kasvanut talvesta 100% Oon käyny päivittäin lenkillä, eilen hei mä hölkkäsinkin jopa. Salillakin oon poikennut muutaman kerran viikossa, lähinnä puntin puolella. Viime viikolla kaverin kanssa kokeiltiin tyhjällä salilla penkkaamista, ja todettiin että tää vois olla meidän juttu, ihan tyhjällä tangolla puskettiin, että eipä me nyt vielä mitenkään suuresti olla tähän juttuun perehdytty. Harmi vaan kun tää kaveri suunnittelee muuttoa kaaaaaauas!

Työt on puskeneet myös päälle, pitkiä vuoroja on tullut viettettyä työmaalla, ja mä oon nauttinut! Mulla on kiva työ! Vaikka oonkin kieli vyön alla painanu duunia, on mulla tiedossa vähän rentoutumistakin. Varasin risteilyn tuohon parin viikon päähän. Lähdetään miehen kanssa kahdestaan rentoileen.

Mun syömiset on ollu vähän niin ja näin, paino näyttää välillä neljääkin kiloa plussaa, mutta aina se palaa siihen 127 kg. Vedenjuontia pitäis vähän tehostaa. Kasvisten syönti on taas jääny tosi onnettomalle. Tai syön mä kaks kertaa päivässä reilusti salaattia, en vaan oo punnannu niitä.

Tänään mulla oli reumakontrolli ja aloitan nyt piikittämään itteeni tota lääkettä. Kortisonia sain päkiään ja olkapäähän, olkapäässä on vähän jännevammaa ja kireyttä. Rutinoihinkin lääkäri otti kantaa, että kunhan ei satu, niin ei hätää.

Laittelen tähän loppuun kuvajaisia lohdukkeeks kaikille teille jotka ootte itkeneet ja riutuneet ikävästä :D Olen täällä taas, rauhoittukaa oi suuri fanijoukkoni <3

Virpojia kävi ihan tolkuttomasti! mä otin vauhkona heti ekojen oksista kuvat, kun aattelin ettei niitä enempää käykään!

Ruusut <3 Plantagenista edullisesti! Kestää muuten viikon helposti! 

Meidän naapureita :D 

Sunnuntaina käytiin Nässyllä kahviretkellä :) Ihanaa! Oon mä hemmotellutkin itteeni

Tää on joku kuva joulukuulta, pakko laittaa kun mun mielestä kuvaa niin hyvin talvea :) 

Reippaana kävelemässä salille

Mun äherryspaikka

Rakas (lue paska) Obh Nordican blenderi heitti savut pihalle, ostin tälläsen vähän hinnakkaamman Wilfa 1200 tilalle. Toimii! 

Mies bongas kaupan ilmoitustaululta sisustusjuttuja . Käytiin ostamassa vanhaa ladonseinää. 

Makkarin riisuminen projektina nro 2! 

Miljoona, miljoona, miljoona ruusua!

Grillikauden avaus! Oli muuten kylmä. Ei mitenkään nautinnollinen keli, mutta pihvit maistui! 
Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän kuulumispostauksen. Jatkan tässä lisää kunhan saan taas aikaiseksi. Ei mee niin kauaa ku viimeks, lupaan!

2 kommenttia:

  1. Mukavia kuulumisia! Hyvähyvä!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla susta pitkästä aikaa :) Kiva, että töissä viihdyt! Se on niin iso osa kuitenkin jaksamista, että ei kannata kyllä ikävässä työympäristössä ihteään kovin kauaa väsyttää!

    VastaaPoista