sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hupsheijaa!

Taas pitkääkin pidempi tauko, anteeks! Mutta mun blogihan tää onkin :D

Mulla on viime päivät menny vaihtelevalla menestyksellä. Oon syöny proteiinia, kasviksia, hedelmiä ja huonoja/hyviä hiilareita. Oon syöny pahaa rasvaa ja hyvää rasvaa. Oon liikkunu ja ollu liikkumatta.

Tänään aloitin pyöräilykauden aika kunnianhimoisesti 16,5 km. Tarkoitus oli kokeilla jaksanko ajaa työpaikalle, mies ois sitten hakenu mut sieltä. No minähän en antanu periks ja ajoin takas kotiin samalla höngällä. Ei jumaliste mikä psyykkinen voitto ja niskaote! Enpä ois viime kesänä uskonu, että vuoden päästä jaksan ajaa noinkin pitkän matkan näkemättä vähintään valoa tunnelin päässä. Viime kesänä kävin kolme km päässä pyörähtämässä paikallisella kesäterassilla mieheni houkuttelemana ja näin sillä reissulla jo kirkkaan valon kutsuvan. EI HELKKARI! MÄÄ TEIN SEN! Ei oo yhtään mahdoton matka työmatkaksi. Tänään mulla oli jo alla yks kappale aamuvuoroja. Toi reitti ei todellakaan oo mikään helpoin, mäkiä ainakin 6 pitkää. Talutella sai. Ja pikkulapsetkin jaksoi paremmin. Aiiiiivan sama! eipä ne pikkulapsetkaan jaksais tällä massalla ajaa pyörällä samalla lailla. Aikaa mulla meni 1t 20 min. 755 kaloria paloi. keskisyke 148 ja maksimit oli 171. Näyttää hyvältä. Kunto nousee taatusti! Vitsi mä oon tikissä syksyllä! Mä aattelin että mitähän jos ois niin hurja, että alkais tekee salireissutkin pyörällä. Matkaa kertyy varmaa se 6 km lisää tohon 16 km. Huhheijaa mikä adrenaliiniryöpsähdys!

WINNER TAKES IT ALL!

ainii, tervetuloa uudet lukijat! Kiva kun saa uusia lukijoita vaikka mä oon törkeesti laiminlyöny tän bloggaamisen :)  Nii ja sitten jostain syystä yks kiva immeinen jonka blogia oon lukenut, ei päästä mua lukeen enää sen blogia :// Mitähä mää nyt oon tehny?!

5 kommenttia:

 1. Htsit, munkin työmatkani on tuon 8 km (reilu) ja varmaan ainakin 6 mäkeä. Kyllä se kuntoa kohottaa:)

  Ja oot jo hyvässä kunnossa jos sen jaksoit oikeasti polkea:)

  Mä oon ite todennut, että pyörällä menen nopeammin kuin bussilla joten sitten sitä kans pyöräillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No talutin osan muutamaa mäkeä, ois varmaan menny pyörän selässä mutta säästelin paluumatkaa varten voimia. Paluumatkalla jaksoinkin sitten polkea kaikki yhtä lukuunottamatta. Ei meinannu vaihteet riittää, kun 7 vaihdetta vaan pyörässä ja vedin lähes koko matkan tolla suurimmallla :D

   Poista
 2. Sun blogia on mukava lukea :) Kovasti tsemppiä, siitä se lähtee! Ja hei, mä nostan sulle hattua ton matkan suhteen! Mulla on vajaa 9km työmatkaa, ja henkinen yliote on vielä sillä matkalla... mä aattelin sen kyllä kesyttää, mutta voipi mennä ensi vuoteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä mä aion tästä pikkuhiljaa käymään pyörällä töissä, jos alottas sillä että menis eka kaks kertaa viikossa sitten nostais :) Sään mukaankin. Mä inhoon kastumista!

   Poista
 3. Hei mäkin oon alkanu fillaroimaan töihin! Mun matka on 5.5 km ja pientä mäkeä löytyy. Suht iisi mulla silti!:) Joten hyvähyvä! Kyllä kunto nousee kohisten:)

  VastaaPoista