tiistai 29. tammikuuta 2013

Viimeinkin salille!

Tänään pääsin salille ekaa kertaan viikkoon! Oon niin onnellinen! Puolentoista tunnin treeni ja kaloreita meni joku 600. Ei oo tarkempia lukemia kun onnistuin jotenkin poistamaan ne :D

Olen tässä nyt vähentänyt hiilareita radikaalisti ja syönyt selkeästi enemmän proteiinia. Aamupalana kaurapuuroa, raejuustoa ja rypsiöljyä. Mulla oli töissä eväänä kananmuna, valkuainen, rahkaa, kasvissosekeittoa ja raejuustoa. Salin jälkeen heraa välipalaks ja päivällisellä lihamureketta, parsakaalia ja porkkanaa. Keitettynä, hyi! Taistellen sai taas alas ja lisäämällä ruokaan extravahvaa piripiri-soosia. Tuossa join vielä kupposen teetä iltapalaksi, söin omenaa ja porkkanaa ( juu vahingosta viisastuneena EN syö enää raakoja kasviksia jumalattomasti, se edellinen ummetus oli kauhea!). Kaloreita ei hirveesti ole kertynyt, oiskohan 1300 ( en jaksa enää kirjautua kiloklubiin kattomaan).

Lauantaina mies lähtee kelkkaileen Keski-Suomeen ja mä saan rauhassa viettää herkutonta viikonloppua aamuvuoroillen. JES! (Oikeesti musta on tosi tylsää hengailla yksin kotona, kun joutuu hoitaa kaupassakäynnit, lumityöt ja takan lämmitykset ihan yksin :/ )

Huomenna mulla onkin heti aamuvuoron jälkeen aika tuonne fyssarille, jee sekin! Toivon todella että jotain selviäisi tällä kertaa!

6 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä! Sali tekee aina mielen virkeäksi:) Ja tohon kasvisasiaan vielä, niin tosiaan välipalallahan voi kasvista vetää reippaastikin. Jostain syystä mulle on kuitenkin määritelty annoskoot niin että jokaisella ruoalla on se 200 gr. Se on oikeasti aika iso määrä, melkeen paketti jotain kirsikkatomaatteja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mä saisin helposti aterian kylkeen jopa sen 500 g kasviksia :D Tänään otin evääks eilisen lihamurekkeen kanssa kirsikkatomaatteja, kurkkua ja paprikaa(joo on vähän vähissä toi jääkaapin sisältö...). Kurkku on tosi painavaa tavaraa! Mä eilen tajusin että miksen mä käytä kesäkurpitsaa kun siitä tykkään kypsänä :D Miks mun pitää aina ajatella että kypsä kasvis on porkkanaa/kukka-parsakaalia? Mulla on monesti iltavuorossa eväänä joku teharilla kieputettu juoma, jossa rahkaa, marjoja ja ehkä joku hedelmä. Silloinki tulee helposti ainakin toi 200g täyteen.

      Poista
  2. Jee salireenille! Ja jee fyssarikäynnille, toivottavasti löytyis apuja! Ja jee muuten vaan! :)

    VastaaPoista
  3. Missä sun kuidut on? Ei ihme että ummettaa. Lisää aamupuuroon pellavansiemne rouhetta ja vehnäleseitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kiitos vaan kuitupallo vihreenä :) eikä mua siis oo ummettanu enää, ainoastaan sillon kun en juo tarpeeks :) ja jos oikeesti vedän puol kiloo porkkanaa ja lanttuu kerralla :D

      Poista