maanantai 4. marraskuuta 2013

Pyhäinpäivän hölläilyjä

Tuli sitten oikeen nollausviikonloppu tästä. Vodka maistui lauantaina, ja eilinen menikin sitten ihan pelastusarmeijalle. Ei mulla kyllä krapulaa ollut, mutta muuten vaan niin vetelä olo, jos se sitten olikin sitä darraa? 

Blinien paistelut meni sitten vähän mönkään, koska ostamani sikakalliit muikunmädit olivat jo valmiiksi vanhoja, parasta ennen n. kuukausi sitten. Hiphei ja hurraa! Ei muutakun nopsaan ostaan tilalle kylmäsavulohta. Onneks oli toi lähikauppa auki! Oli mulla varuulta Ikean merileväkaviaaria kaveriks lohelle. Eihän se kyllä yhtää samaa ole. 


Koko viikonlopun kävin sytimässä pihan lyhtyihin kynttilöitä. Yö oli ihan julmetun pimeä!

 Tänään taas arjesta kiinni tehokkaasti. Heräsin jo kahdeksalta, mutta venyttelin tunnin sängyssä... Nyt mulla on broiskua uunissa ja oottelen nuohoojaa.

Tutustuin vklopun aikana http://www.kuntosaliharjoittelu.fi/ -sivustoon, jolta löytyy aiheeseen aika paljon tietoa ja johon uskon voivani luottaa. Siellä saa tehdä ilmaiseksi itselleen treeniohjelman, ja jokaisesta liikkeestä löytyy video. Tosi mielenkiintoista faktaakin siellä harjoittelusta löytyy. Ja ihan suomeksi, ymmärsi ainakin tämmönen vähän heikkolahjaisempi yksilö. 

Tänään mulla on .. Siis niin mitä? Menin laittamaan riisiä kiehumaan ja jäi ajatus sitten kesken ton lauseen suhteen. 

Voisko joku keksii mulle viikkotavoitteet tälle viikolle? 


1 kommentti:

  1. Kiitti vinkistä, tuo kuntosaliharjoittelu sivusto vaikuttaa hyvältä. Pitääpä käydä itsekin tekemässä sitä kautta ohjelma :) Jospa se saisi taas heräämään salikärpäsen, joka on kadoksissa parhaillaan.

    VastaaPoista