torstai 7. marraskuuta 2013

Vihaan nyt niin paljon itseäni ja vaakaa

Jos haluat lihoa, tule meille asumaan kuukaudeksi! Takaan että saan sinut lihomaan useamman kilon! 

Selkeesti mun nyt tarttee tehdä jotain. Kk "laihduttelua" ja + 3 kg! Ei voi olla totta! Mitä ihmettä mä nyt teen? Ollaan kuulkaas aika kaukana tavoitteista. Jumalauta! 

Haluaisin rankaista itseäni syömättömyydellä, haluaisin maata koko päivän peiton alla ja itkeä. Haluaisin antaa vallan sekoamiselle ja joutua pehmustettuun pyöreeseen huoneeseen. Haluaisin räjäyttää itseni. Haluaisin hävitä. Vain 5 prosenttia ajatuksistani haluaisi vetää perseet olalle ja ahmia tajun kankaalle. Kuitenkin. Syön tässä puuroa raejuustolla ja juon kahvia. 

Nyt jos jollain on aivan supermahtava idea, siitä mitä mä teen, niin kiitos siitä. 


5 kommenttia:

 1. Hm, voisikos tuossa nyt olla kyse jostain "luonnollisesta" tekijästä? Ettei kyse oikeasti ole lihomisesta. Olet harrastanut niin paljon liikuntaa, että sekin voi nostaa näennäisesti painoa. Minulla itselläni varsinkin punttisali nostaa painoa ihan selkeästi, jotenkin lihakset kerää nestettä. Toki pidemmällä aika välillä painon pitäisi pudota, mutta jos olet nyt lisännyt liikuntaa merkittävästi?
  Minulla oli joku aika sitten semmoinen ihan hullu punnitus, että parin päivän vaa'alla käymättömyyden jälkeen paino vain oli melkein 3kg enemmän. Mutta se tasoittui parissa päivässä. Voisiko olla jotain semmoista kummallisuutta, mitä varsinkin meillä naisilla on? Älä anna itsesi vaipua epätoivoon, sillä ihan varmasti sisimmässäsi tiedät itsekin, että jossain vaiheessa painon on PAKKO pudota, jos elää terveellisesti. Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin jo jotain elimistön toimintahäiriöökin, että ois nestettä kerääntynyt, mutta ei sormukset purista, eikä nilkat oo yhtään turvoksissa. Hitto!

   Poista
 2. Saatko piilo kaloreita jostakin? Mulla oli viime talvena sama, kun aloittelen tätä touhua, söin salakavalasti liikaa... Tai arvioitko jonkun ruokakoon väärin? Tsemppiä, sieltä on suunta vain alaspäin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonhan mää tässä mässänny, kuten sillon leffapäivänä ja vkloppuna vodkaa esim! KUITENKIN, jos mun paino ois noussu kesällä samaan tahtii, painaisin varmasti nyt jotain 160 kg. Kesällä söin ja join ja makasin mitä töiltäni ehdin. Joten kyllä mua vähä kummastuttaa :0

   Poista
 3. Vai voisko naisellisista vaivoista löytyä syy nousuun? Paino saattaa nousta jopa parilla kilolla ennen puolukkapäiviä, ja palautua normaaliksi niiden loputtua. Ja liikunta tosiaan kerää nestettä lihaksiin.

  VastaaPoista