sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kevyttä tekstiä.

Hiukan kevyempää tällä kertaa...

Tänään kävin salilla tekemässä treenin. Sitä ennen kävin kävelylenkillä 40 min, osa kävelystä metsässä ja osa maantiellä. Kokeilin pari hölkkäysspurttiakin. Hölkkäsin noin 100m. Siitä se sitten lähtee sekin harrastus. Kävely on musta jotenkin tosi tylsää, en muista oonko mä tästä jo aikaisemmin jaaritellut.

Tänään lisäilin salilla painoja, ihan siitä syystä, että just ne 8 kilon käsipainot oli jollai äijällä käytössä. Nyt mennään sitten 9 kilolla joku istumaannousuliike. Ei mitään hajua mikä se on oikeesti nimeltään. Rankka se silti on. Syke nousee ja reidet itkee. Mulla on nyt takkuillut toi salitreeni sen reissun jälkeen tosi pahasti, tuntuu että oon menny ihan helvetisti takapakkia sen 5 päivän tauon takia. Olen miettinyt että ensi kerralla vois pt:n kanssa katella mun ruokavalioo, tuntuu etten syö oikein ja tarpeeksi. Liikun kuitenkin mielestäni aika paljon. Tälläkin viikolla liikuntasuorituksia tuli kuudelle päivälle. Kaksi kunnon aerobista suoritusta ja 4 salitreeniä. Tuohon vielä lisänä tota risusavottaa. Joka on kyllä aika tehokasta liikuntaa, heittelin siis sellaisia kuusenrunko pöllejä ja raahasin kuusenoksia tien reunaan pinoon. Eilinen oli lepopäivä, ja en edes käynyt ulkona rehkimässä ton risusavotan kanssakaan. Eli oli tosiaan lepopäivä. Viikonloppuna tuli syötyä ihan suht ok. Muutama olut vain meni. Eilinen olutpaisti oli tai-vaal-lis-ta! Hauduttelin sitä 4-5 tuntia, padan kanssa söin yhden perunan. Enempää en ois kyllä jaksanutkaan, on vaan tosi täyttävää tommonen tuhti pataruoka, vaikka rasva siihen pataan tuli suurimmaksi osaksi rypsiöljystä.

Löysinpä hyvän motivaattorin salilta ;) Hiukan kyseenalaisen näin varattuna naisena, mutta ei kai silmäniloa lasketa, jos vaan treeni kulkee paremmin?? Tällä kertaa pakertaessani pystypunnerruksia, mua vastapäätä istui eräs aivan törkeän hyvännäköinen mies. Pakkohan sillon oli vetää vaan loppuun asti, eikä luovuttaa ;) Ihmeesti jostain löytyi paukkuja jostain kroppani piiloista. Tosi kivaa muuten treenailla kun salissa on miehiäkin. Saa ähkiä itekin ihan sydämen kyllyydestä. Naisten kanssa on jotenkin niin ärsyttävää, kun MUUT naiset pysyy semmoisina hiettöminä, äänettöminä, hajuttomina ja normaalin värisinä koko treeninsä ajan. Miesten kanssa saa itekin haista hielle, ähistä ja painaa menee naama punaisena. Mut oi että se tekee hyvää!

Olipa muuten kiva huomata, että blogini lukijamäärä on pikkuhiljaa kasvamaan päin. Toivoisin että täällä kävijät jättäisivät puumerkkiään vaikka kommentin muodossa. Olisi kiva tietää minkälaista ihmistä siellä pyörii ja mitä te ajattelette näistä mun sohlaamisista :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti