tiistai 9. lokakuuta 2012

Reissun jälkeinen Supermorkkis!

Hellurei ja tsallalaa!

Olen tullut takaisin. Hengissä selvisin, kukaan ei varastanut meiltä mitään. Toin tuliaisena 600grammaa höttöläskiä ympäri kroppaani. Tuli siis viiniskeltyä ja syöpöteltyä. Oli  niin kylmä kelikin, ettei oikein mikään salaatti tuntien kävelemisen jälkeen iskenyt. Keitot oli jotenkin kummallisia, niinku tyyliin punajuuri, niin ei nekään napannut. Sipulikeitto oli melkein ainut varteenotettava vaihtoehto jossa ei ollut kermaa. Kyllä se kuulkaas vaan niin on, että jos syö huonosti ja ryypiskelee, tulee lihavaksi. Minä olen siis lihonut näin. Eikä auttanut sekään että käveli tyyliin puolet päivästä pitkin kaupunkia. Taksia käytettiin tasan kahdesti, kentältä hotellille ja hotellilta kentälle.

Ihan kujalla!

Syksy oli saapunut Riikaankin.


Oli vähän synkkä keli :( 

Pahaa oli. Onneksi. Tänään sitten salille katsomaan vieläkö se sali mua pelkää. Kauhuissani painonnoususta varailin ryhmätunteja huomiselle, perjantaina ois spinning. Siinä välissä sopivasti salitreeniä, niin johan luulis grammojen taas karisevan. Siihen vielä lisäksi superterveellistä ruokaa. Ihan ikävä kunnon salaattia!


Edit: Myöhemmin päivällä...

Nojoo, ihankuin ois monta päivää riekkunu jossain. Salilla tuntui PAHALTA. Närästi, oksetti ja itketti. Mutta p'rkele mä painoin menemään! Mun tän päivän syömiset on ollu ihan perseestä edelleenkin; aamupala klo 11.30 jolloin söin kananmunaa ja kalkkunaleikkelettä. Ei oikein ollu vaihtoehtoja, ja päätin etten jaksa pelkällä kaurapuurolla rehkiä salilla.

No salin jälkeen vetäisin jonkun hirveen palautusjuoman, kävin kaupassa. Kotona sitten pari ruispalaa, oliivi Beceliä, kalkkunaleikkelettä ja 100g kurkkua. Kyytipojaksi iiiiso mukillinen teetä ja puoli tl hunajaa. Alkaa tuntumaan ihan flunssaiselta :(, kipeäksi tuleminen olisi nyt tosi iso harmi, sillä tulee salitreeniin aivan liian pitkä tauko. Mutta minkäs teet kun jotkut ihmiset ovat niin pimeältä keskiajalta, etteivät osaa lentokoneessa yskiä ja räkiä esimerkiksi nenäliinaan, vaan toisten ihmisen niskaan.

 Päivälliseksi kokkailin (vähän) riisiä, naudan paistijauhelihaa 100g, he-ma-pa ½pss, tuoretta paprikaa 50g ja kesäkurpitsaa 50g. Tuohon sotkin vielä raejuustoa 50g. Terveellinen ruoka on muuten täyttävämpää kuin epäterveelliset ranskalaiset! Alkaakin olemaan jo päivän kalorit kuitenkin täynnä. Iltapalaks vielä omena ja päivä on täys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti