keskiviikko 5. syyskuuta 2012

TULOKSIA!!

Punnituspäivä!
Paino tippunut 800g viikossa... MUTTA ... tidididiiii....tadadadaaaa.... -10 cm vyötäröltä! Siis yhteensä -13 cm! Aivan mahtavaa! En kyllä ymmärrä kuinka se lähtenyt 10 cm voi olla noin kevyttä :D Liikkunut en ole yhtään enempää, joten ei sitä ainakaan lihasta ole tilalle tullut. Siis aivan tolkuttoman hienoa! Hyvä minä! 

Mieheni tunnusti sovittaneensa vaateostoksilla numeroa pienenpiä housuja, jotka eivät sitten ole mahtuneet. Hän kuvittelee laihduttavansa myös, vaikka syö edelleen liian suuria annoksia ja vetää mozzarellatikkuja ja nugetteja, karjalanpiirakoitakin taisi tuossa männäviikolla mennä useita. 

Mulla on tänään vapaapäivä, muttei kyllä tule tehtyä taaskaan mitään. Suoranainen haaste kirjoittaa tämä blogikin, koska mun kädet on aivan paskana. Vielä pitäisi 2 päivää jaksaa puurtaa tällä viikolla. 3 viikkoa sitten vielä sen jälkeen. Sitten pikku loma. Johan tässä onkin menty 4 vuotta ilman lomia. Ihmekään että kroppa prakaa. 

Kuntopyöräilyn pääsen tänään korkkaamaan. 

3 kommenttia:

 1. Ohhoh, 10 cm on ihan tosi mahtava tulos! :D Vau!

  muutoslahteeminusta.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Niin on! Ja oon ihan valtavan ylpeä itsestäni. Kummasti se vaan tsemppaa eteenpäin :) Kiitos kommentista :)

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija lueskelee vanhoja tekstejä.
  Naureskelin oikeen makeasti tuolle kommentille, että mies kuvittelee myös laihduttavansa, meillä on käynyt samalla tavalla :D Herkuttelee, minkä kerkiää, kun en ole näkemässä ja ihmettelee, kun ei paino laske :)

  VastaaPoista