torstai 23. elokuuta 2012

Tämä lihava ei ole leppoisa


Ihan selkee kiukuttelu- ja raivopäivä. Se aika kuukaudesta todennäköisesti tulossa. Vaikee sanoo kun kuukautiskierto on joko tai joskus. Ärsyttää ja ärsyttää. Onneksi mies pääsi hipsimään töihin karkuun. Jos silläkin ois ollut vapaapäivä, en kyllä mene sanomaan etteikö ois ruumiita tullut. 

Piti sitten eilen vielä vähän rääkkäillä valmiiks kipeitä käsiä kuminauha+painohässäkkäsysteemillä. Parit sarjat vaan... Käväsin myös lenkillä metsikössä, sain ohimennen saaliiksi vajaan litran kanttarelleja, jotka pistin pannun kautta pakkaseen. Ei muuten näkynyt yhtään hirvikärpästä.

Söin sitten eilen illalla vielä pari tomaattia, omenan, rasvatonta rahkaa, mehukeittoa ja vettä. En edelleenkään osaa juoda tarpeeksi. Päivän aloitin tänään ruishiutalepuurolla, real-leivällä jonka päällystin maksamakkaralla. Vihannespuolta ei aamulla enää kaapista löytynyt. Kahvikupposen join. Lounaaksi vetäsin kevytnakeista ja keittojuureksista tehtyä keittoa. Ilman perunaa. Perunasta en kyllä edes juurikaan pidä. Lukuunottamatta siis tähän perikatoon avittaneita sipsejä ja ranskalaisia, NIISTÄ MÄ TYKKÄÄN :DD mutta jotka siis poistettu mun ruokalistaltani. Ruokajuomana tänään toimi rasvaton piimä.

Shoppailin tänään ja sijoitin vaakaan. Ja millaiseen vaakaan! Ihana ihana ihana valkoinen kukkakuviollinen vaaka. Ajattelin että vähän sitten edes parantaa mielialaa kun joskus vaaka ei näytäkään toivottuja lukemia. Yritin löytää keittiövaakaa, mutten löytänyt sellaista jonka keittiöömme huolisin. Mennään siis edelleen noin-tuntumalla. Sijoitin myös terveyteen, ja ostin kasviksia. Ihania kasviksia. Kaikenvärisiä ja kokoisia. Maukkaita ja kotimaisia. Lukuunottamatta paprikaa, joka on kotimaisena versiona törkykallista.

Eilen liityin Kiloklubiin. Kalorilaskuri on ehkä sivuston parhaimpia puolia. Toki foorumilta löytyy paljon tietoa ja kanssalaihduttajien kokemuksia erinäisistä asioista. Syötin kahden päivän syömiset, eikä pahalta näyttänyt. Kysehän ei ole siitä, ettenkö muka osaisi syödä oikein. Osaanhan minä, en vaan ole viitsinyt.

Olen lueskellut paljon erilaisia laihdutusblogeja, ja aina vaan enemmän mua hämmästyttää yksi asia. Nimittäin se herkkujen vetäminen naamariin. Mulla ei vaan riitä ymmärrys siihen, että kuinka voi kuvitella laihtuvansa, jos päivittäin vetäisee suklaata, pullaa ym. suuhunsa. Itse pyrin nyt siihen, että heti siinä vaiheessa, kun tiedän hallitsevani syömiseni, niin makean kuin suolaisen, hyvän ja pahan, voin ostaa sen karkkipussin. Koska silloin tiedän että pystyn syömään vain muutaman namin, ja lopettaa siihen. Toinen asia mitä mä ajattelin lueskellessani blogeja oli asia: ”herkkupäivä”. Siis wtf? Syöt 6 päivää viikosta terveellisesti ja vähäkalorisesti, liikut, sitten pilaat koko viikon edistyksen yhden päivän syöpöttelyllä? Juu, ymmärrän toki jos herkuttelupäivänä suot itsellesi jonkun pienen paheen. Mutta että koko päivän vedät kaksin käsin sisääsi kaikkea moskaa, oi ja voi :( . Tarkemmin pohdittuani tajuan että olen aikaisemmilla laihisyrityksillä huijannu itteeni kans tolleen:”Hei kerran viikossa saa syödä hyvää, kauppaan! Kori täyteen sipsuu, limpparii, karkkii, dippii, olutta...”

Tiedän että nyt viikonlopun lähestyessä mulle tekee käsittämättömän tiukkaa olla erossa lauantaisaunan jälkeisestä oluesta tai punaviinistä. Mä en vaan halua niitä kaloreita. En en en en! Eilen testasin saunan jälkeisenä sijaisnautintona vichyä jota saa tölkissä. Se toimi jotakuinkin hyvin. Toissa viikonloppuna testasin alkoholittoman vaalean lagerin, joka maistui myös. Mutta kaloreitahan toki on siinäkin. Pidättäydymme siis raikkaassa vichyssä ja luotamme syntymähumalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti