sunnuntai 26. elokuuta 2012

SuperSunnuntai!Perjantain loppupäivän ruokailut: omena, broileria, keräkaali-porkkanaraastetta jonka seuraksi sotkin rasvattomasta jogurtista ja valkosipulista herkullisen soosin. Seuraavana päivänä pikaisen aamulähdön vuoksi ateriankorvikepirtelö autoon mukaan ja puolikas protskupatukka. Lounaaksi sipulikeittoa. Välipalaksi omena. Illalla sitten kalkkunan file ja dippivihanneksia. Dipit rasvatonjogurtti/kevytkermaviili. Runsaasti valkosipulia. Tekisi mieli lähteä ravintolaan syömään joku ihana salaatti tai muuten kasvispainoitteinen annos.

Eilen ei sitten päästykään kylpylöimään sairastumisen takia, mutta yritin ihan pikkasen korvata menetettyä liikuntaa lihaskuntotreenillä kotioloissa. Ylläri oli, että 100 selkälihasliikettä meni 20 sarjoissa ihan kevyesti. Etupuoli sitten vähän huonommin... hyvä että 20 heikkoa rutistusta sain aikaiseksi.

Naamaani on ilmestynyt näppylöitä ja vatsa toimi ekan kerran tänään kunnolla...pelkään edelleen tukosta viemärissä... Huomenna ois sitten tarkoitus mennä aamuvuoroon töihin 2 viikon sairasloman jälkeen. Saa nähdä kuinka tytön käy. Pelkään vaan että sairaslomaa joutuu jatkamaan tän mun ikuisen elämänkumppanin takia, vaikka syön enemmän lääkkeitä, ei ne tunnu tehoavan tähän rakkaaseen reumaani. Työskentelen alalla jossa fyysinen kontakti toisen ihmisen kanssa on päivittäistä, ja ihmisten siirtäminen ihmisvoimalla on jokapäiväistä. Käteni eivät ole viime aikoina oikein kestäneet kyseistä työtä. Harmittaa, sillä pidän työstäni, enkä missään nimessä haluaisi työkyvyttömäksi luisua. Sinäänsä sairaslomasta on ollut hyötyä, sillä olen saanut tämän ateriarytmin kohdalleen, mitä nyt vuorokausirytmi vielä niin hukassa, että hiphurraa vaan mulle huomenaamuna. Voipi hiukan väsytttää.

Tänään todennäköisesti lähdetään ”lenkkeilemään” erääseen ruotsalaiseen lihapullapaikkaan. Onneksi IKEAN ruokapuoli ei minua kiinnosta sitten tippaakaan. Illalla pitäisi jaksaa muovikippokappokutsuille... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti