lauantai 13. heinäkuuta 2013

Paskaakin paskempi tervehdys

Olipa kerran hieno ajatus ja yritys läskillä pudottaa painoa. Sitten tuli joulu ja kaikki meni läskiks. Sillä tiellä ollaan edelleen. MULLA ON NIIIIIIN PASKA OLO! Oon kiukkuinen, mulla ei oo mitään muuta elämää kuin käydä töissä, sitten mä katon telkkaria syöpötellen ja meen nukkumaan. Vttu ku vtuttaa. Masentavaa. Oon juonu olutta tänä kesänä enemmän kuin ikinä! Yks töiden jälkeen, neljä saunan jälkeen jne. Mä syön hiilihydraatteja. Valkoista mömmöruokaa. Spagettia ketsupilla. Mulla on eväänä einestä tai nuudeleita. Jopa riisi ketsupilla uppoo. Helppoo, ei tarvi huuhdella kasviksia eikä kuorii, pilkkoo jne yhtään mitään. Mua turvottaa, mun naama alkaa muistuttaan jotain ylisyönyttä vanhaa transua. Mua ärsyttää. Oon pettynyt ja lannistunut. Viha itseäni kohtaa on noussut aivan uusiin sfääreihin. Mä haluan liikuntarytmin ja ruokailurytmin. Rahkaa aamulla, päivällä ja illalla salaattia proteiinilla, päivä päättyy rahkaan. Mä haluan liikkua kolme kertaa viikossa ja olla onnellinen. Pienen pieniä asioita, mutta suuren suuria mun päälle tällä hetkellä. Eikä mulla ole edes mitään selitystä tälle. Tää on vaan pikkuhiljaa luisunu tähän. Paska minä.

Mä oon niin pohjalla, etten tiedä kuinka täältä noustaan.

Söin tänä aamuna aamupalaksi grahamlihapiirakan lauantaimakkaralla(KEVYT!). Siitäki ois saanu niin mahtavan kuvan tänne. Onneksi oon niin laiska etten viitsi.

Mulla on idea, tuokaa vaan tänne mulle ruokaa niin katotaan kuinka paljon muhun uppoo? Voisin ehkä päästä johonkin ennätystenkirjaan.

Kuinka mä kiskon itteni tästä upottavasta suosta? Antakaa mulle köysi ja vetäkää ny joku mut täältä pois!

PS. Olin taas kipeenä. Flunssa vol.2.1 kommentti:

  1. Voi sinua! Tiedän tasan tarkkaan tuon, kokenut olen kymmeniä kertoja... Tee ensin itsellesi palvelus ja heitä kaikki paska roskiin, käy ostamassa tilalle kunnon ruokaa, ja illalla lupaa itsellesi aloittaa alusto. Aamulla paskaruoka ei enää ole näkyvillä, ainoastaan vain terveellisiä ruokia, siitä se taas lähtee. Toivotaan, että tästä olisi edes jotain apua! Tsemppiä sulle lähettelen!!

    VastaaPoista