keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Aamusali!

tänään mulle kävi hassusti. Heräsin kelo 03.20 ja en saanu enää unta, päätäkin särki, niskat jumissa. Takana huimat 4 tuntia unta. Neljän aikaan raijasin itteni ylös, söin kaks ruispalaa maksamakkaralla ja join appelsiinimehua. Olin salilla klo 05.02. Pitkästä aikaa. Teki hyvää. Salille oli tullu uudet spinning-pyörät, uusi jalkaprässi ja penkki. Hienoo! Vieläku oppii käyttää sitä prässiä, ni hyvä ois. Taas mulle tuli se olo, että mä tarviin sen pt:n taas. Tahdon ja haluan. Oispa kivaa käyttää mun veronpalautukset pt-tunteihin, eikä lähteä etelään... Hullua! Huomasin crossarilla veivatessani, että perskeles! Mullahan on aerobinen kunto kasvanut kohisten, joten ei toi salitauko ihan hukkaan ole mennyt. Ylätaljalla selkää tehdessä huomasin että kuinka mulla oli taas ihan lukossa hartiat. Ja vain siitä syystä etten oo saanu aikaseks mennä salille. Löysin kulmasoutuja tehdessäni sen tyylin millä saan liikkeet tuntumaan lavoissa! Hitto mikä onnistuminen! Jalkojen lihaksia oli pyöräily muokannut, pysty tekeen isommilla painoilla. Paitsi etten jaksanu perehtyy siihen uuteen prässiin... Joten sen kokeilu jää seuraavaksi kerraksi. Oli taas muuten iso pettymys, kun en päässyt aamusaunaan. Klo 6 ei sauna ollut vielä lämmin. Salin jälkeen heraa, joka maistui tauon jälkeen. Kaloreita paloi nelisen sataa, ei mikään supertreeni siis.

Oli pakko hakee huoltsikalta sokeriton red bull jonka join töissä ruispalan, jonkun sortin kinkkuleikkeleen sekä kurkun kera noin niinku aamupalaks. Kahviaikaan yhdeksältä vetelin mun normaalin aamupalan, eli rahkaa, mehukeittoo ja puolukkaa. Lounaaks mulla oli jäävuorisalaatti-tomaatti-kurkku-feta-kalkkunaleikkele-annos. Tulin kotiin ja heitin naamaani jonkun 10 kpl suolapähkinöitä ja painelin unille. Tunnin tirsat teki tehtävänsä. Äsken lopettelin päivälliseni, tomaatti-sipuli-muuminlihasalaatin oliiviöljyllä ja tsatsikilla. NAMII!! Kevätsipuli on jotain niinku maailman parasta ruokaa. Mies oli tehny ennen iltavuoroonsa jotain lihapataa, sen seuraks keittelin huomiselle riisiä ja pakkailin tomskusalaattia kylkeen. Tein myöskin huomiseksi rahka-mansikka-mustikkakeitto aamiaisen. Kuulostaa hyvältä eikös? Hallinnassa taas!

Musta ois ihan maailman ihaninta, jos mä huomennakin heräisin vaikkapa siinä neljän aikaan ja saisin aikaiseksi lähteä salille. Toisaalta voisin kokeilla sään salliessa aamuvuoroon pyöräilyä. Mä en vaan haluis kastuu kotiin tullessa.

Töissä mulla oli ehkä kököin päivä aikoihin, johtuen tosta väsymyksestä osaksi. Oon nyt ollut just sen ajan tuolla töissä, mikä menee siihen että alkaa huomaamaan työkavereista erilaisia juttuja, hyviä ja huonoja. oon nyt joutunut olemaan pitkän aikaa samoissa vuoroissa yhden tyypin kanssa, joka on kyllä maailman laiskin! Pikkasen alkaa tuntumaan rankalta tää työnteko, kun saa jatkuvasti tehdä toisen duunit. No, huomenna aamuvuoro ja koittaa pari yövuoroa. Saapi olla rauhassa.

Ihme jaadijaadaa taas nää mun kirjoittelut.

Koittakaa kestää. Mä pääsen vielä vauhtiin !

4 kommenttia:

  1. Apua mikä on muuminlihaa??? :D vai luinko väärin????

    VastaaPoista
  2. Mä meinasin kysyy samaa :D mä en oo koskaan kuullut tota sanontaa, mutta se tuli heti käyttöön :)

    VastaaPoista
  3. Haha! Hauska sanonta toi muuminliha :D Tulee varmasti käyttöön :)

    VastaaPoista