keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kallonkutistus toimii

Niihän siinä kävi että mun"hyvät"-päivät loppu kuin seinään tällä viikolla. Oon taas nukkunut vaan muutamia tunteja yössä ja tänään oli pakko vetäistä parin tunnin päikkärit. Olin silti eilent tosi reipas olevinani ja ihan oikeasti jumppailin tunnin verran! En oo kahteen kuukauteen liikkunut oikeastaan lainkaan ja sen huomaa tänään. Jumppailin yläkroppaa tommosella pilipali kuminauhalla, joka nyt ei kovasti vastusta antanut, mutta hi-taal-la tekemisellä sain lämpöä ainakin lihaksiin. Keskivartaloo jumppailin pallon päällä. Pyöräilin myös loppuun ja alkuun karhulla. Nyt on tunnetta ainakin vatsalihaksissa että on jotain mennyt perille asti. En silti saanut jumppailusta sitä hyvää oloa mitä aiemmin. 

Kävin tänään ekaa kertaa psykiatrilla. Sain lisää lääkkeitä, lähinnä tota nukkumista helpottamaan. Saikku jatkuu muutamalla kuukaudella. Masennustestistä sain 30, joka on siinä vaikean ja keskivaikean masennuksen rajamailla. Ekasta testistä taisin saada 37 pistettä, joten jotain tässä on tapahtunut. Sain myös uuden testin täytettäväksi seuraavalle kerralle, nyt tutkitaan kaksisuuntaisen mielialahäiriön mahdollisuutta. Itse olen alkanut pitämään sitä enemmän kuin mahdollisena, kun olen miettinyt omaa käytöstäni menneissä elämissä. Oli niin tai näin, mä haluan vaan että olisin normaali. Mieluiten nyt heti. 

Toi mielialalääkitys on aika hyvä laihdutuslääke. Ei ole juurikaan ruokahalua. Nytkin olen useana päivänä huomannut että syöminen on jäänyt tosi vähälle. Yritän syödä niin että se vähä mitä sinne suuhun menee, olisi edes terveellistä... Tällä viikolla olen epäonnistunut siinäkin aika taitavasti. Pastaa on tullut syötyä. Oikeastaan oon vaan tehny ruokaa jota kaapista löytyy. Ruokaostoksiin ei oo viime aikoina rahaa mun kohdalla mennyt. Makeaa tekee mieli ihan jatkuvasti. Tänään ostin kaupasta munkkeja ja keksiä?!! Mitä hittoo taas, en mä osta ikinä mitää tommosia. Mua oikeen nauratti kun tulin kotiin ja aloin purkaa kauppakasseja. Siellä on varmaan taas kassatäti naureskellut ittekseen että syö läski syö. Mun ostoskorissa tais ainoa terveellinen osa olla maitorahka ja ruisleipä. 

Kyllä mulla on vakaana aikomuksena tänään polkasta tolla karhulla kymmenen kilsaa. Jossei hyvällä niin sitten pahalla. 

1 kommentti:

  1. ihan rauhassa vaan:) Onhan nämä mielen sairaudet vaikeita ja vähän sama kun tää mun kilpirauhanen, niin täytyy priorisoida ne ensimmäiseksi kuitenkin tähän laihdutushommaan! Paljon voimia ja tsemppiä!

    VastaaPoista