tiistai 11. helmikuuta 2014

Hyväntuulista tiistaita!

Minäpäs kävinkin tänään kävelylenkillä! Puolen tunnin reippailu ihanan leudossa kelissä maistui aika hyvin. Jotenkin muutenkin reippaampi olo päivä päivältä. Olen tänään jo tehnyt moni eri rästissä ollutta asiaa ja käsien jälki näkyy. Mutta imurin varteen en ole vielä saanut itseäni tarttumaan.

Eilen illalla jumppailin 45 min verran, oon keksinyt mun kotikuntosalille ihan hyviä liikkeitä, vaikkei välineitä niin olekaan. (Oon kyllä esittänyt vienoisen toiveen synttärilahjasta... )Kuminauhasysteemit virittelin kuntopuorän sarviin ja ajaessa kun pumppailee kumppareita niin johan syke nousee. Olin kuulemma tosi naurettavan näköinen, kommentti tuli sohvalla makaavalta mieheltäni. Mieheni tänään kertoi olevansa läski. Oli käynyt vaa'alla punnailemassa itseään. Oonkin kyllä katellu että se vetelee aivan älyttömiä annoksia ruokaa ja maha senkuin kasvaa. Mutta itsehän se pitää tajuta että voi asialle tehdä jotain. Kuten hyvin tiedämme...

Mun syömiset on tänäänkin ollut aika vähäisiä, tuntuu että mulle käy kaikista parhaiten sellainen rytmi että aamupala, ehkä joku välipala, aikainen päivällinen ja ehkä joku iltapala. Eilen en syönnyt iltapalaa, ja olikin kauhee nälkä kun menin nukkumaan. Koitan nyt saada jotain tolkkua tähän mun olooni ja odottelen että mun kroppa ilmoittaa että mulla on nälkä. Se ei ole kovin usein, ehkä juuri sen kolme kertaa päivässä. Mikä passaa mulle kyllä hyvin. Mua stressaa se että pitää syödä monta kertaa päivässä. Tänään söin aamulla puuron voisilmällä, munan ja valkuaisen, ruisleivän puolikkaan, kalkkunaleikettä ja sulatejuustoviipaleen. Tossa klo 16 söin seuraavan kerran 2 perunaa, ruskeaa kastiketta, herkkusienitäytteistä mureketta sekä puoli lautasellista salaattia. Iltapalaksi otin jo puolukoita sulamaan, ajatuksena vetäistä rahkan ja banaanin kera. Superhyvä yhdistelmä. Vielä vähän makeutta sekaan marjakeitosta.

Huhheijaa, alkaa taas tää blogihommakin kiinnostamaan. Jesjesjes. Alan taas kurkkimaan teidän muidenkin blogeja pikkuhiljaa sekä keräämään motivaatioo.

1 kommentti: