maanantai 7. syyskuuta 2015

Projekti ENE

Hiphei!

Nythän on siis niin, ettei toi mun kesä menny ihan putkeen ruokailun suhteen.  Tuli kyllä elettyä ihan täysiä ruuan marssijärjestyksen mukaan... Noo, viime viikolla kävin ravitsemusterapeutilla, kaks kiloo oli tullu painoa kesän aikana. Onneks vaan sen verran...

Tänään sitten alkoi ENE-dieetti jonka aikana ois tavoitteena laihtua 10 kg, jotta leikkaukseen pääsisin. Motivaatio on kyllä ihan kohillaan nyt. Pussiruuat maistuu paskalle, mutta kyllä niitä syö. Ainakin tänään vielä on semmonen fiilis. Tähän ast parhain sapuska on kyllä ollut Nutrilettin suklaashake. Oon syönyt ravitsemusterapeutin näytepusseja. Suolaa tekis mieli tunkea niihin suolaisiin, mutta oottelen nyt et makuaisti tottuu. Suolan käyttöä kun ei suositella. Vettä on tullu juotua tänään ihan ohjeiden mukaan.

Tänään on ollut nälkä, vaikka oonkin pistellyt sallittuja vihanneksia sekä raejuustoo sallitun määrän. Varpaat ja sormet aivan jäässä ja mun pää huutaa hiilareita. Leipäääää! Kaupassa käynti oli kurjaa kun tuore leipä tuoksui nenään niin valtavan herkullisena.

Koulukin alkoi, joten alkaa olemaan vuorokausirytmikin ihan kohillaan tän ruokaharrastuksen suorittamiseen. Neljä viikkoa askarrellaan noitten pussien kanssa. Yhtään en oo vakuuttunut tosta kymppikilosta neljän viikon aikana, mutta mä teen parhaani. Se on sitten jossain muualla vika jossei se paino siitä lähde tippumaan. Neljä viikkoa tuntuu ruuan suhteen pitkältä ajalta ja painonpudotuksen suhteen lyhyeltä ajalta. Ristiriitaista!

Näihin tunnelmiin... Voisin vaikka vähän useammin päivitellä tän enen aikana. Pysytte kärryillä ja tietämättömät tulee tietään kuinka kivaa tää on :)


3 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Nälkä katoo kyllä parissa kolmessa päivässä, ja aivan varmasti saat 10kg pois jos ohjeita noudatat, luultavasti enemmänkin. Kaupassa käynti oli kamalinta enellä. Mä opettelin semmosen tietyn reitin vihannesosastolta suoraan maitokaapille kulkematta leipähyllyjen ohi tai välistä, katsomatta ympärillenikään. Ja mies sai hoitaa semmoiset ostokset sitten, jotka oisivat mulle aiheuttaneet ongelmia. Vaikka toisaalta kun vauhtiin pääsee enellä, ei ne mieliteot niin pahoja enää olekaan, ketoosi suojaa niiltä aika paljon. Mä eneilin kolme kertaa kuukauden pätkän, ja toisaalta lämmöllä muistan sitä tietynlaista syömisen helppoutta sinä aikana, ei paljon tarvi miettiä mitä ja koska seuraavaksi syö! Viikonloppuisin värkkäsin sallituista kasviksista uunissa juttuja ja arkena keittelin keittoja, ja niillä sai tosi kivasti vaihtelua. Suolanhimo oli kova, ja mä söin suolakurkkujakin, vaikka ne ei varsinaisesti eneen kuulukaan. Pussikeittojen sekaankin kun paloitteli suolakurkun, oli ihan uusi keitto. Ja kaikilla kolmella enellä paino tippui sen n. 10+kg.

    VastaaPoista
  2. no on mulla sit ehkä toivoo. Tosiaan, motivaatio on niin kova, että pakko tää on läpi mennä fuskaamatta!

    VastaaPoista
  3. Täällä olisi tarjolla nutrilettejä, sekä suolaisia, että makeita, kun itsellä jäi käyttämättä kun raskauduin yllättäen. Laita s-postia jos kiinnostaa helmiksi@gmail.com ja kovasti tsemppiä eneilyyn. Se helpottaa viikon aikana, kohta huomaa että ei kaipaakaan ruokaa ;)

    VastaaPoista