maanantai 14. syyskuuta 2015

Eka viikko takana!

Ja mä selvisin siitä!!!!
Lauantaina tosin meni suuhun kourallinen pähkinöitä ja broileria n.fileen verran. Ei silti yhtään mitään muuta. Lightlimsaa ja vettä.

Suussa maistunut eilisestä asti suoraansanottuna paska. Harjaan hampaita ja käytän suuvettä, mut aina se vaan palaa se paha maku. Eilen aamulla oli vielä nälkä, tänä aamuna ei enää ollutkaan. Iltapäivästä tuntui vähän nälkäiseltä, mut se meni vedellä ohi. Selkeesti pahimmat päivät nyt takana, olo on ainakin parempi. Oisinko sitten siinä ketoosissa nyt? Aika kauan siihen kyllä meni. Lähes 7 päivää.Eilen muuten vahingossa maistoin omenaa! Koiran kanssa lenkille mentäessä kieppasin omenapuun kautta tarkastaen onko omput kypsiä... huomasin erheeni toisen suupalan kohdalla ja sylkäsin palan ulos :D Mies katto mua kuin jotain hullua.

Hammasta särkee, toivottavasti ois vaan ohimenevää, ettei tarvis lääkärille yrittää saada aikaa.


3 kommenttia:

 1. Ketoosille kuulostaa vahvasti. Se paska maku suussa vain voimistuu, se oli ehkä ärsyttävin asia koko enellä. Onko sun ohjeissa muuten proteiini- ja rasvalisä? Uusimmissa ohjeissa nämä on, ja silloin se broileri fileen verran on ihan ok ja jopa suositeltavakin. Ja rasvalisä, eli rkl ruokaöljyä menee noin suurinpiirtein pähkinäkourallisen kanssa yksiin. Hyvin on sulla mennyt, ja tuosta se vain helpottuu kun rutiinit vahvistuu. Ootko muuten käynyt vaa'alla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo käyny vaa'alla, koska meidän vaaka punnitsee vaan alle 140 kiloset tai jotain. On mulla ohjeissa ne lisät, ei tuu vaan syötyä niitä. Varsinkaan nyt kun ei oikein maistu mikään, kun ei oo nälkä :)

   Poista
 2. Mites siellä menee? Uteliaana täällä seuraan! :)

  VastaaPoista