keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Mieli korkeella, kivusta huolimatta.

Hiphei ja hyvät fiilikset!

Paikat on julmetun kipeät ja eilinen salireissu oli kyllä kaiken tän kivun arvoista. Salikokemus oli hyvä. Tuntui paljon kivemmalta paikalta kuin mun entinen sali. Tuolla oli väljää, isot tilat eikä mitään turhaa. Kaikkia laitteita tulee käytettyä, mitään ylimääräistä ei ole. Oon ihan supertyytyväinen jäsenyydestä. Tää ei oo mikään mainos, vaan ihan kokemuksen tuoma postaus :D Jos näin voi sanoa.

Olin aivan tärinätilassa kun lähdin salilta. Piti kokeilla missä ne rajat tänäpäivänä menee. Lohdullista kyllä, uskon että pääsen taas hyvään rytmiin tän voimailun kanssa. Muistin jälleen kerran miksi mä nautin punttailusta. On se vaan ihanaa ja hienoa. Mää tykkään ja tää on mun juttu.

Eilen piti vielä illalla kävästä vähän kävelyllä ja voi luoja miten mun jalat teki vastarintaa noustessa mäkeä. Tänä aamuna heräsin siihen kun kääntyessä rintalihakset alkoi huutamaan kivusta. Sairaaaan hieno tunne. Hullua.

Tänään onkin vuorossa kesärenkaiden vaihtoa ja pieni kävelylenkki. Huomenna yritys salille ja sen jälkeen kaffeelle kaverille. Ihana viikko tulossa.1 kommentti: