tiistai 5. toukokuuta 2015

Päätös

Nyt se on päätetty. Jos huolivat, menen siihen leikkaukseen.

Vaaka ei enää suostunut näyttämään kiloja.

Uskon etten yksin pysty pudottamaan painoa enää, en vaan löydä motivaatiota.

Kesäkuun alkupuolella on ravitsemusterapeutin vastaanotto ja viikkoa myöhemmin sisätautilääkärin vastaanotto. Kaikenlaisia lippuja ja lappuja jo kotiin tulikin. Syömistestiä, ruokapäiväkirjaa, alkoholikyselyä jne.

Lanttulääkäri kertoi että kysyvät varmaankin hänenkin mielipidettään asiasta, ja kertoi ettei näe estettä leikkaukselle.

Ei edes jännitä. Mulla on niin karseen paska fiilis koko läskeilystä että alkaa jo riittämään.

Blogi muuttuu siis jatkossa (toivottavasti) leikkauskeskeiseksi. Tässä sitä aletaan sitten säästämään veronmaksajien rahoja... Leikkaushan ilmeisesti tulee maksamaan pitkällä juoksulla vähemmän kuin muiden ylipainosta johtuvien liitännäissairauksien hoito.

Hyviäkin uutisia on, sain kesäksi töitä.


2 kommenttia:

  1. Juuri mietinkin, että mitähän sulle kuuluu. No niin, olet ison päätöksen tehnyt. Onnea vain tiellesi kohti kevyempää elämää. Näin olen kuullut, että psykiatrilta yleensä halutaan lausunto ennen leikkauspäätöstä. Tuo tie ei ole helppo oikotie onneen, mutta itsellä ei ole siltikään mitään pahaa sanottavaa. Päinvastoin, ihan mahtavaa oli se, että jo itse leikkausta odotellessa prosessin edetessä laihduin lähes 30kg. Kun tietää saavansa apuja jossain vaiheessa, jaksaa itsekin paremmin yrittää. Onnea myös kesätyöpaikan johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kanssa mietin että prosessi on pitkä, mutta toivottavasti palkitseva. En vaan yksinkertaisesti jaksa enää yksin aloittaa uudelleen.

      Poista